torsdag den 29. december 2011

the issue


Fin fin tee der får mig til at trække på smilebåndet... Den kan købes her.

Really nice tee which makes me smile. You can buy it in the link above. 

re-lax




Vil bare lige tjekke ind og sige hej og glædelig jul til jer alle. Jeg nyder virkelig at have ferie og bruger al min tid sammen med M og familien, hvilket jeg virkelig har savnet. Så hvis I synes her er lidt stille, ved I nu hvorfor. Jeg håber at I nyder ferien lige så meget som mig..? Efter en skøn juleferie i Skagen går turen tilbage til Aarhus i morgen hvor jeg lige har endnu et par dages ferie, inden jeg atter vender tilbage til jobbet.

Merry Christmas Guys! Hope you are having a great holiday? I'm enjoying mine and I'm spending all my time with M and the family- GREAT:o) But we are going home tomorrow to celebrate New Years Eve and then I'm going back to work soon.. 

lørdag den 24. december 2011

weihnacht

Kære søde læsere- I må have en fortryllende juleaften med alle dem I holder af.

Merry Christmas to all of my wonderful readers:-)

fredag den 23. december 2011

wunderbar

Synes at Zara har så mange fine ting for tiden og kunne købt mig fattig derinde i både sko, tasker og tøj. Den anden dag fandt jeg disse to vidundere som dog ikke røg med hjem. I stedet købte jeg en julegave til min Mor, som jeg ikke kan afsløre her, da jeg ved at hun læser med;o)

Wondies from Zara- bags, shoes and clothes- love it all!!

onsdag den 21. december 2011

booties






Mangler et par nye hverdags-sko og har derfor lavet en del research på det sidste. Disse er et rigtigt godt bud på, hvilken type sko jeg er på udkig efter. De er fra Asos, Chloé, Dries van Noten og Isabel Marant.

I desperately need a new pair of shoes for work and I've been doing some research. I have fallen in love with the ones above. They are from Asos, Chloé, Dries van Noten and Isabel Marant. 

søndag den 18. december 2011

The hatter

Bought a new hat yesterday- already loving it!

lørdag den 17. december 2011

leopard


Tror at jeg er ved at blive syg men eftersom mine forældre er i Kbh denne weekend, ville jeg ikke blive liggende under dynen. Dette var mit look da vi var inde og kigge på julegaver. 

I think I am getting the flu but since my parents are visiting this weekend I didn't want to stay in bed. This was my look today. 

Fur: vintage
Bag: Gucci
Scarf: H&M
Boots: Monki

onsdag den 14. december 2011

gifted




Som lovet viser jeg jer lige nogle af mine skønne fødselsdagsgaver- måske I kan bruge dem som inspiration til jeres egen ønskeseddel til jul? Kunne ikke vise alle gaverne men udover dette fik jeg flere bøger, et bælte, en notesbog og penge. Skønt skønt!

Here are my birthday presents- as promised. Feel free to use them as inspiration for your wish list for Christmas! Besides these wonderful gifts I also got some more books, a belt, a notebook and some money- nice!

søndag den 11. december 2011

spa


Som I sikkert ved, er jeg én af de heldige som er blevet udvalgt af Yves Rocher som testperson af nogle af deres vidunderlige produkter. Sidst testede jeg blandt andet denne aubergine farvede neglelak, som jeg har brugt så flittigt, at den næsten er tom. Farven er bare SÅ fin! For noget tid siden modtog jeg så blandt andet disse to skønne hamman inspirerede spa produkter- en badeolie og en body balsam, som er perfekte til denne årstid. Tog en skøn home-spa-day og testede dem. Synes ens hud har en tendens til at blive lidt vinter-kedelig og de her er altså redningen. Huden bliver virkelig skøn og blød og så dufter de fantastisk! Mums! Modtog ligeledes denne body scrub, som jeg dog ikke har testet endnu, da jeg ikke vil skrubbe alt min hud af og være helt bleg inden julefesterne. 

A few months ago I was chosen as the lucky test person of Yves Rocher products which is wonderful. This time I received a lotion and an oil. I took some time to make a home-spa-day and tried them out. I must say the winter tired skin is long gone and it leaves the skin smooth and smelling great! I also got this body scrub which I haven't tried yet. 

lørdag den 10. december 2011

geburtstag


I dag er det min fødselsdag- yay! Har haft hele familien på besøg til brunch hvilket var har været så skønt!!! Og så har jeg naturligvis fået en masse dejlige gaver, som jeg viser én af dagene. Nå må hellere smutte igen- ville også bare lige tjekke ind og give et lille pip. God aften!

Today it's my birthday and I have had a wonderful day with family-brunch. Will show you my great gifts later. Well, have to go- just wanted to day hi. Have a great night! 

fredag den 9. december 2011

genuine fake

Hvis jeg skulle give mig selv en fødselsdagsgave til min fødselsdag i morgen, var denne fantastiske jakke et rigtig godt bud. Synes den er SÅ fin! Den koster ca. 1000 kr. og kan findes her.
Er efterhånden ved at være lidt mere ovenpå igen og fik da også skrevet min eksamensopgave færdig, som kunne afleveres i morges- skønt! M og jeg får familien på besøg til fødselsdagsbrunch i morgen, så jeg er ved at bage knækbrød, lave hjemmelavet blåbærmarmelade og bage boller.

It's my birthday tomorrow and if I was to give myself a present it could be this one. Think it's SO nice! It's $ 174 and you can get it here
I am starting to feel better and I managed to finish my exam paper on time and handed it in this morning. Tomorrow the entire family are stopping by for birthday- brunch- party and I am doing some preps today: baking bread and making homemade marmelade- yummie. 


mandag den 5. december 2011

trunte






Det føles som om mit hjerte er gået i tusind stykker- årsagen er, at min hund gennem de sidste 14 år lige er død. Det er virkelig svært at skrive dette her og tårerne triller da også ned af mine kinder lige nu men syntes at jeg ville dedikere et indlæg til hende og give jer chancen for at se på nogle skønne billeder af den sødeste, mest loyale og kærligste ven man kan ønske sig. Burde skrive noget storladent og smukt men græder for meget til at det kan lade sig gøre.. I må nyde billederne i stedet.

My dog Trunte has died and my heart is broken..

torsdag den 1. december 2011

let it snow, let it snow, let it snow


Håber at I har haft en dejlig 1. december. Personligt ELSKER jeg december måned med julemusik, duften af gran, fødselsdag (den 10/12, yay!), kalenderlys, julebag og tid til at hygge med dem man holder af. Glædelig første december :o)

I LOVE December and Christmas with all the wonderful traditions and spending time with the people you love. Happy 1st of December:o)