torsdag den 28. oktober 2010

miss moss



Så er der kun 4 dage til den (efter sigende) sidste kollektion fra Frk. Moss' hånd for Topshop bliver lanceret. Synes den ser rigtig fin ud og er specielt vild med de ovenstående ting samt mange af de fine kjoler. Bedøm selv kollektionen her.

The 2th. of November the last collection from Kate Moss for Topshop is being launched. I love all the items above and the beautiful dresses. Check it out for your self here.

vogue paris november 2010

Fotokilde: thefashionspot

Faldt lige over denne nye editorial af Terry Richardson og med Freja Beha Erichsen som model. Lige nu står den på lektier og så senere undervisning. Ha´en god dag:o)

Just wanted to share this editorial by Terry Richardson with you. The model is Freja Beha Erichsen. Have a nice day:o)

tirsdag den 26. oktober 2010

monki business

Så er ferien slut og det er tilbage på skolebænken igen. Synes altid at ferierne går så forfærdeligt hurtigt:o(
Dette var mit look i skole i dag. Her til aften står den bare på lektier- har virkelig meget at se til dette semester!

My look today at school.

Jakke: vintage
Bluse: Monki
Bukser: Gina Tricot
Sko: Monki

søndag den 24. oktober 2010

fall

Har haft en rigtig skøn efterårsferie med en masse dejlige oplevelser. Tirsdag var min kæreste og jeg et smut i Lübeck, hvor vi gik rundt i de hyggelige gader, nød de smukke bygninger og spiste deres berømte marcipan- mums:o) Onsdag kørte vi hjem til mine forældre og min hund i Skagen og hyggede med dem- så dejligt at se dem igen! Lørdag stod den på job i Aalborg- det gik fint på trods af at det regnede all day! Udover job nåede jeg da også lige forbi et par butikker- købte to trøjer (dem på de nederste fotos) og et par sorte højtaljede jeans, men billedet af dem, må I lige have til gode. På Monkis site fandt jeg desuden dette billede- er helt vild med farvesammensætningen og snittene, så måtte da lige dele det med jer.
Så efter en skøn ferie i både Tyskland og Nordjylland, står den fra i morgen tidlig på hverdag i det Østjyske igen. Håber også at I har haft en dejlig ferie?

Have had a great holiday! Last Tuesday my boyfriend and I went to Lübeck (Germany) and Wednesday we drove to Skagen, where my parents live. Saturday I went shopping- bought the two tops on the pics and a pair of jeans in Monki. The other look I found on Monki's website and loved the style. Just wanted to share it with you. Hope you had a great holiday too?



onsdag den 20. oktober 2010

lanvin for h&m

Så er der endelig blevet lækket et foto fra Lanvins kollektion for H&M! JUBIIIII!!!!! Synes selv det ser ret lovende ud- og Natasha Poly ser jo skøn ud som altid! Glæder mig til hele kollektionen rammer butikkerne den 23. November.

The first photo from the Lanvin for H&M has been leaked. Think it looks great and looking forward to see the whole collection on the 23th. of November.

mandag den 18. oktober 2010

ministeriet


Så er jeg efterhånden ved at være ovenpå igen, og det skulle fejres med en hyggedag med kæresten. Skulle lige have overstået en tur ved tandlægen for at få fjernet sting men derefter stod den på afslappende avislæsning, hygge og lækker tapas-frokost med rødvin på Ministeriet. Skønt, skønt! Efterfølgende gik vi bare rundt i butikker og osede og nød at der ikke var noget vi skulle nå.
Ved ikke om jeg har vist jer min kappe som jeg fik syet i Kina? Men her er den altså:o)

I am starting to feel better now and today my boyfriend and I went to lunch. I was wearing the cape I had made in China.

torsdag den 14. oktober 2010

fleur

Jeg ligger stadig i sengen med smerter efter min visdomstand blev opereret ud i mandags. Har været ret hævet i hovedet- det er heldigvis ved at forsvinde så småt igen. Men har så sygt ondt at det er nødvendigt at spise smertestillende for overhovedet at kunne holde det ud. Så er noget sølle i disse dage... Men min dejlige kæreste er heldigvis god til at forkæle mig, mine veninder skriver søde sms'er og mine forældre ringer og sender blomster. Og i mandags kom min veninde Charlotte forbi med hjemmelavet is og andet godt, så alle de dejlige mennesker, gør det tåleligt at have det så skidt. Men håber, håber , håber på at kunne komme i skole i morgen!
Men syntes lige at jeg ville dele min smukke buket fra mine forældre med jer- hvis den kan få andre en mig til at blive glad, er det jo en bonus:o)

I am still in a lot of pain because of my operation. But my boyfriend, my friends and my parents are so sweet, which makes it a little bit easier. Got these beautiful flowers from my parents and wanted to share them with you.
Looking forward to going to school again- hopefully tomorrow!

søndag den 10. oktober 2010

wood wood

Efter at have spist lidt brunch i morges tog min kæreste og jeg en tur i skoven for at få lidt luft og nyde solen og de smukke efterårsfarver. Udover at gå tur i skoven ved Moesgård, tog vi også i dyrehaven og så på bambier- nøj hvor var de søde!! Her får I lige nogle fotos fra dagen der gik.
I morgen skal jeg desværre til tandlægen og have fjernet en visdomstand- er så forfærdelig nervøs:o( PIV:o(

Took a walk in the forrest today and had the chance to pet some really sweet deers. So cute!!
Tomorrow I am going to the dentist- I am so nervous:o(




going out

Jeg beklager stilheden herinde, men har simpelthen haft så travlt de sidste par dage. Jeg skrev eksamensopgave i sidste uge plus jeg har været lidt halvsløj med ondt i halsen, så jeg har nærmest kun lavet opgave og været til forelæsninger- og sovet alt for lidt, så jeg er bare så træt! Men nu er den heldigvis færdig:o)
I går var min kæreste og jeg samt min veninde Pernille til 30 års fødselsdag ved én af vores venner. Super hyggelig aften og dette var hvad jeg havde på. Jumpsuitet købte jeg for 2 år siden, da vi boede i NY. Den er fra en genner, så ved ikke hvad mærke det er, men synes den er så fed. Man kan ikke så godt se det på billedet, men på skuldrene er der påsyet det samme sølvstof som er på brystet. Skoene er købt i Barcelona.

I have been really busy the last week because of my exam paper. But now it is done- great! The picture is from last night when my boyfriend, my friend Pernille and I went to one of our friends' 30th. birthday.
The jumpsuit is vintage from NY and the shoes are from Barcelona.


tirsdag den 5. oktober 2010

skønhed fra byernes by- Paris!


Modeugen i Paris er godt i gang og byen vrimler med både kendte og chikke modefolk. Her er nogle af mine favorit-looks. På billederne ses stilikonerne Anna Dello Russo, Leigh Lezark og Anja Rubik. Er helt betaget af Rubiks kjole fra Chloé i den smukke brændte farve.

Love these looks from fashion week Paris!


søndag den 3. oktober 2010

4ever



Yep, it's true- den amerikanske high street kæde Forever 21 kommer til UK i november! Dejligt, hvis man som jeg, er helt vild med deres ting og altid besøger butikkerne når man er i NYC. Man kan jo altid håbe at de med tiden også kommer til DK. Om ikke andet betyder det måske billigere fragt og ingen told på de varer man køber online fra UK shoppen!


The American high street store will launch in the UK this November. LOVE Forever 21!