torsdag den 30. september 2010

vogue




Forrige måned var min venindes lille søn Oliver på modelopgave i Tivoli i København sammen med den danske skuespillerinde Connie Nielsen. Og dette er altså resultatet- forsiden af Vogue Spains nyeste nummer. Er han ikke sød? Jeg er simpelthen så stolt!!
Er desuden helt betaget af Connie Nielsen, både når det kommer til talent og stilsikkerhed. Hun ser altid så fantastisk ud! Det øverste foto er forsiden på Vogue og de to nederste er min venindes private fotos fra photoshootet.
Uploader flere billeder fra editorial'en, så snart jeg får dem.

My friend's son Oliver on the cover of the recent issue of Vogue Spain. Isn't he GORGEOUS? I am so proud! And the Danish actress Connie Nielsen is so beautiful! The first pic is from Vogue and the next two are my friend's private pics from the photoshoot.
I will upload some more pics when I get them.

tirsdag den 28. september 2010

kind of blue


Har været i bio i aften og se Inception med min kæreste- super hyggeligt. Dette var hvad jeg havde på i skole i dag. Derudover havde jeg min pelsvest på som "cardigan"- må jo hellere passe på min hals. Synes filmen var rigtig god- har I set den?

Derudover har lige lyst til at vise jer min elskede blå kappe- synes farven er så smuk. Fik den syet i Kina, da jeg boede derude i 2008. Selvom den er ved at have et par sæsoner på bagen bliver jeg slet ikke træt af den. Hvert efterår, når jeg finder den frem, bliver jeg stadig forbløffet over hvor dejlig og klar farven er. Den blå farve kommer ikke helt til sin ret på dette billede, men den ser sådan ud som den er på min skulder, der hvor lyset falder.

Went to the movies to see "Inception" with my boyfriend tonight. It was really great- have you seen it? This was what I wore to classes today. The blue cape is one I had made when I lived in China i 2008 and I still love it! Think the colour is so beautiful.

søndag den 26. september 2010

saturday night live

Har haft en rigtig hyggelig weekend med fest i fredags og i går havde min kæreste og jeg besøg af én af hans gamle venner. Vi var ude og spise en skøn dinner og jeg var iført min nye pelsvest udenpå min læderjakke. Har desværre fået lidt ondt i halsen- piv:o( Har bare slet ikke tid til at være syg. Men håber at det er væk i morgen tidlig...

Have had a great weekend. Party friday night and last night I went out to dinner wearing my new fur vest- love it!

fredag den 24. september 2010

finally freitag

Er lige kommet hjem fra forelæsning og skal nu til at gøre mig klar til at gå ud. Skal til fest med en masse fra ASB i aften- uploader billede inden jeg smutter, hvis jeg kan nå det.
Dette var mit look i dag- sorry for de dårlige billeder, men min fotograf- aka min søde kæreste- er ude og spille koncert og kunne derfor ikke tage dem. Burde altså finde ud af hvor den selvudløser sidder...
I må have en skøn aften:o)

This is look of the day. Tonight I am going to a big party and I am actually a little busy, so I better hurry up and get ready. Have a great night:o)

Tee: genner
Halskæde: købt på Bali
Jumpsuit brugt som shorts: Gina Tricot
Jakke: H&M

torsdag den 23. september 2010

bellisima!


Ved godt at der går lige lovligt meget Gucci i den i øjeblikket- sorry! Men jeg har netop modtaget en mail fra Gucci med linket til videoen fra eventet, så jeg kunne ikke dy mig for at dele den med jer.

Derudover er modeugen i Milano jo netop skudt igang og det var en dag der stod i G'ets tegn! Guccis show bød på fire forskellige dele. Den første del med i de dejligste lilla, organge og turkise farver, så kom de mere nedtonede farver, efterfulgt en mere rå del, hvor læder var et gennemgående materiale. Slutteligt stod den på tribe-mønstrede kjoler i de smukkeste farver. Jeg er helt betaget af denne SS2011 kollektion og Frida Giannini og hendes team har efter min mening, skabt én af de mest spændende og skønne kollektioner længe. I kan tjekke kollektionen ud her.
- Og så lover jeg at mit Gucci-indlægs-trip snart bliver nedtrappet;o)

I know I have been writing a lot about Gucci lately but just had to share this video with you from the Gucci Guilty event. If you have not checked out the SS2011 Gucci collection from Milan yet, I recommend that you do. It is one of the most amazing collections from Gucci I have ever seen. Check it out in the link in the Danish text.

zavanne

Har haft endnu en lang dag med forelæsninger. Godt at det snart er weekend!!
Dette er look of the day. Købte zebra-skjorten for en del år siden på et marked i Thailand, men har aldrig rigtig fået den brugt- før i dag. Synes den blå halskæde komplementerer de sort/hvide nuancer rigtig fint.

Just came home from school- my look of the day.

onsdag den 22. september 2010

mittwoch

Har bare haft forelæsninger hele dagen i dag. Synes skolen og lektierne tager alt min tid i øjeblikket. Dette var mit look i dag. Den uldne jakke er én af de ting jeg købte i genner i Nordjylland i sidste uge.
Er endelig færdig med lektierne og vil nu ind og slappe af med min kæreste. Ha´en god aften.

I have been really busy at school these days. This was what I was wearing today. The jacket is a vintage jacket I bought last week. Have a great night.



tirsdag den 21. september 2010

gucci

Lovede jer jo nogle billeder fra Gucci Guilty eventet og her kommer de:o) Min kæreste og jeg havde en skøn aften som I kan læse mere om her, hvis I skulle have lyst.
Billederne har jeg fået fra den meget talentfulde fotograf Thorbjørn. Tjek flere af hans fantastiske fotos ud her

Here are the pics from the Gucci Guilty party. My boyfriend and I had a great night!
The pics are shot by the talented photographer Thorbjørn- check out his other work here.

Fotograf: Thorbjørn chiloux Fessel

love, want, need

Hele dagen i dag er bare gået med lektier og er nu endelig blevet færdig. Faldt over dette billede i går af den altid smukke Frk. Kling. Elsker hendes stil og den måde hun sætter farver, stof-typer og stilarter sammen på. Og dette look er da heller ingen undtagelse. Vil VILDT gerne have fat i både bukserne, Givenchy skoene og jakken!

Have had a long day today- doing homework all day. Found this pic yesterday and I wanted to share it with you. I absolutely love Elin Kling's style and this look is so FAB! I have to find these items..

Kilde: Elin Kling

Jakke: H&M
Bukser: Topshop
Sko: Givenchy
Taske: Alexander Wang

søndag den 19. september 2010

sonnestrahl

Har haft en skøn søndag! Startede dagen med at ligge i sengen og læse modeblade og senere stod den på homework. Og så har min kæreste og jeg lige været ude og nyde det gode vejr, hvor vi gik en tur i Botanisk. I aften skal vi lave lækker mad- med tapas til forret, lidt rødvin og så skal vi se en film. Skøn afslutning på en dejlig weekend, så man føler sig klar til en travl uge. God søndag til jer:o)

Have had a wonderful day today- the pic is from when my boyfriend and I took at walk enjoying the last day of the summer. Tonight we are going to have a nice dinner and relax with a movie. Perfect end of a great weekend. Have a nice sunday:o)

Jakke: Zara
Tørklæde: genner
Strik: genner
Jeans: Cheap Monday
Sko: Monki
Solbriller: Gina Tricot

triumferende





Kilde: columbine.freshnet.se

Her er lige lidt fotos fra Triumph Inspiration Award London 2010. Her dyster design-studerende fra 30 forskellige lande om at få sit bud solgt i Triumphs butikker. Synes de øverste fotos af Helena Christensen er helt fantastiske! Vinderen blev den sorte på det midterste billede.

These pics are from Triumph Inspiration Award London 2010 where designers from 30 countries are competing and the winner was the black in the middle. I think that the pics of the Danish model Helena Christensen are amazing!!!


lørdag den 18. september 2010

vintage vidundere

Havde fri fra skole torsdag + fredag, så jeg tog et smut til Nordjylland og besøgte mine forældre. Super dejligt at se dem og min hund igen:o) Derudover tog jeg et smut forbi nogle af mine favorit genbrugsbutikker og fik faktisk købt en hel del (er faktisk bange for at det ikke kan være i vores skab- ups....)
Jeg må få taget nogle pics, så I kan se mine fund. Men tog dog lige et par hurtige af halstørklæder, øreringe, en grøn parka coat, en lille fin taske og et par solbriller, som jeg fik med mig hjem.

I visited my parents last week and went vintage-shopping. I bought a lot!!!- promise to take some pics for you, but this is a few of the things I brought home.



going out

Var ude og høre min kæreste spille koncert i går aftes og dette var mit look.

Last night I went to hear my boyfriend and his band play- this was what I was wearing.

Jakke: genner fra Berlin
Jeans: Gina Tricot
Top: købt i New York
Bælte: fra loppemarked i Berlin
Wedges: Bianco
Armbånd: arvestykke

onsdag den 15. september 2010

ganz fantastisch

Synes denne editorial fra V Magazines september-udgave er så fantastisk! Har altid beundret Mario Testino og disse fotos understreger bare hans talent endnu mere. Freja Beha Erichson er jo gudesmuk! Den måde de sort/hvide fotos lyser på, er helt fængslende. Derudover må jeg jo nok indrømme at jeg bare er en sucker for fur!

Love this editorial, shot by Mario Testino for V Magazine. Freja is so beautiful and the light in the black/white pics is amazing!






Kilde: frejabeha.blogspot.com

new arrivals

Disse items er new arrivals fra Acne. Er selv ret vild med de nederste ting, mens jeg endnu ikke helt kan beslutte mig for om jeg bryder mig om den øverste støvle eller ej. Men progressiv, det er den! Tjek resten ud her.