lørdag den 11. september 2010

gucci guilty


Var i København i går til lanceringen af den nye Gucci parfume: Gucci Guilty. Det var en super fed aften med champagne, kendte, canapeer, parfume, lyserøde drinks, goodiebags, lækker musik og beautiful people dressed in black! En helt igennem vidunderlig aften!

Vi startede i Gucci butikken hvor den nye parfume blev præsenteret og vi kunne mingle og drikke champagne. Inden vi blev kørt i BMW'er til afterparty på Nimb, fik man en goodiebag med den nye parfume og en Gucci-bog i.
I Nimbs fantastiske lokaler stod den på dj's, farverige drinks, dans og "über-stylish" mennesker. Både folkene fra Gucci og Eurowoman var vildt søde og opmærksomme på at gøre vores aften til en skøn oplevelse.
Nederst ses jeg på vej til afterparty på Nimb.
Jeg modtager snart nogle flere billeder fra præsentationen i Gucci butikken, de kendte og fra festen og så skal jeg selvfølgelig nok dele dem med jer:o)

Last night I went to the Gucci party in Copenhagen and it was an amazing night!! Lots of drinks, beautiful people, goodiebags, champagne and dj's. I will upload some more pics later.

Look:
Jakke: Fået syet den i Kina
Kjole: Gina Tricot
Sko: Gucci
Taske: vintage
Øreringe: vintage