mandag den 30. august 2010

beCOS

Lige lidt bonus-info til alle COS elskere i det jyske- det fantastiske brand er, ifølge Trine (fra Trines Wardrobe), på vej til Århus og kommer højst sandsynligt til at ligge på Store Torv. Ihh, hvilken dejlig nyhed:o)

sensommer

Begynder på min kandidat på Handelshøjskolen på torsdag, så de sidste par dage af ferien går bare med at hygge mig med min kæreste, læse en god roman, gå ture og slappe af. I dag var vi lige og ude og se og høre nogle af de musikalske bidrag til festugen og nyde sensommer-solen og dette var mit look.

nail it

Syntes lige I skulle se min nye neglelak som jeg købte på Bali. Vil kigge efter neglelakker i jordfarver, mørkerøde/bordeaux og sort dette efterår.

dirty harry

I lørdags var min kæreste og jeg til min smukke veninde Marie Louises fødselsdag og dette var mit look. Fik ikke taget et foto inden jeg skulle afsted, så genskabte det lige i dag. Det blev holdt i et telt, så derfor det praktiske (og varmere) biker-look. For noget tid siden så jeg et smukt rådt look på en af mine favorit-bloggere, frk. Kling, og er blevet inspireret af det, til dette look. Tjek hendes version ud her.
Pels-vesten købte jeg i Shanghai under min rejse- synes farven er så skøn! Glæder mig til at kunne bruge den til hverdag i stedet for en cardigan eller uden på en jakke. Toppen er den jeg købte i Gina Tricot forleden.

lørdag den 28. august 2010

hip hip highstreet

Måtte lige forbi Gina Tricot og kom hjem med disse to toppe og øreringene. Den grå top er super fed men den kommer desværre ikke helt til sin ret på dette foto. Tror måske jeg skal have den på i aften til min venindes fødselsdag...
Strikken, fra Bik Bok, købte jeg dog ikke, da jeg vil prøve at få min Mor til at strikke den i stedet. Men hvis ikke hun kan overtales, skal jeg helt sikkert ned og have fingre i den- synes virkelig at mønstret er super fedt.




nuances rouges

Var lige et smut nede i byen i dag for at få klippet pandehår og ordne lidt forskelligt. Dette var mit outfit. Den rust-røde skjorte er fra en genner-tur. Jeg er helt betaget af farven og tror at jeg kommer til at bruge den rigtig meget i løbet af efteråret. Halskæden jeg har på i en lidt mørkere rust-nuance, skaber et tone-i-tone look, som jeg er ret vild med. Dette understreges også af den rav-farvede ring og bæltet. Smykkerne har jeg købt i henholdvis Kina og på Bali.


Skjorte: vintage
Halskæde: købt på Bali
Bælte: vintage
Ring: købt i Shanghai
Jeans: Cheap Monday
Wedges: Bianco
Taske: Chloé

Her er et lille uddrag af de ting jeg har købt på rejsen. Træarmbåndene vil jeg bruge sammen med nogle andre store armbånd i samme tone. Tasken er håndlavet og i rygsæk-stilen, hvilket er en rigtig fin variant i forhold til mine andre hverdags-tasker.



fredag den 27. august 2010

i østen stiger solen op


Hej mine skønne læsere- så er jeg langt om længe tilbage bag min MacBook og klar til at blogge igen. Grunden til at der har været så stille er, at jeg de sidste 3 uger har været på den mest fantastiske ferie til Kina og Bali:o)

På turen har jeg selvfølgelig set EXPO udstillingen i Shanghai, templer og rismarker på Bali og en masse andet, men derudover har jeg også gjort mig nogle lækre fund. Jeg har fået syet nogle skønne frakker samt købt nogle unikke smykker og håndlavede tasker som jeg selvfølgelig nok skal uploade nogle fotos af i den nærmeste fremtid. Men efter 29 timers rejsen, er det altså tid til at slappe lidt af nu (efter at kufferten er pakket ud vel at mærke, suk..)

I får dog lige ét enkelt billede fra 35 grader varme Bali...


Solbriller: Gina Tricot
Bikini: Dolce & Gabbana

lørdag den 7. august 2010

marvellous mary kate

Ihhh- disse billeder af ALT for små, så de kommer ikke rigtig til deres ret, men håber at I kan se dem alligevel... Stødte på dem på én af de mange blogs jeg læser og blev simpelthen nødt til at dele dem med jer. Er de ikke SKØNNE? Synes MK er noget af det mest inspirerende og hendes stil er to die for...
Hvis I vil se dem i lidt større format kan I se dem her.

Min kæreste og jeg har brugt de sidste par dage på at gøre vores soveværelse i stand- pyha hvor er det tidskrævende. Men nu er vi endelig færdige og resultatet er blevet super flot- så dejligt:o)

Der bliver nok lidt stille på bloggen det næste stykke tid, men har lidt travlt for tiden- skal nok fortælle om det senere:o) Vi blogges ved:o)
Camilla

torsdag den 5. august 2010

felder felder who?

Er netop stødt på det tyske designer-tvillinge-par Felder Felder som efter min mening er intet mindre end geniale! Kan slet ikke fatte at de ikke har fået mere opmærksomhed i DK.. Er vild med deres lidt rå og dog feminine stil, som understreges af deres materialevalg såsom læder, blonder og denim. Felder søstrene beskriver selv denne resort kollektion sådan:"We were inspired by downtown girls going to festivals, letting loose, while keeping their city cool."
De er helt sikkert et par damer jeg vil holde øje med i fremtiden...


donnerstag

Dagens look da min kæreste og jeg var ude og shoppe lidt. Fik ikke rigtig købt noget, men ledte efter et par nye sorte ballerinaer, da mine gamle er ved at være lidt slidte. Har dog stadig ikke fundet nogle jeg bryder mig om...
Denim jakken på billedet er forresten et af mine nye genner-fund- den kostede 28 kr:o) Under den, havde jeg en grå tee med huller og en sort blonde bh tittede frem under den.

tirsdag den 3. august 2010

not so nasty

Online butikken Nasty Gal modtager hver uge nye varer- denne uge har jeg forelsket mig i dette look. Synes det er super fedt og er helt sikkert noget jeg vil lade mig inspirere af i efteråret. Looket minder mig om Trine fra Trines Wardrobe- hun har en fantastisk evne til at style ting så det får ekstra meget kant. Nederdelen er lidt pebret for én på SU- den koster ca. 550 kr. Men den kan købes her.

søndag den 1. august 2010

mon amour

I dag har min kæreste og jeg 8. års-dag og vi har haft en super skøn dag. Vi har tilbragt den med at tage fotos på stranden, nyde det gode vejr, spise lækker fisk & is og sluttede dagen af med den smukkeste solnedgang. WHAT A WONDERFUL DAY:o) Her er et par af billederne. Nu vil jeg skynde mig at logge af, og gå ind og kæreste-hygge igen. I må há en fortsat god aften.