onsdag den 30. maj 2012

in the army now


Fik denne camo-jakke af M i sidste uge- en gave fordi han synes jeg knokler sådan med mit speciale (sød kæreste jeg har, ik?) Er allerede vildt glad for den og tror den kommer til at hænge på mig hen over sommerens kølige aftener. Billedet er fra i fredags da vi var ude og grille med nogle skønne venner.

M gave me this camo-jacket last week- sooo sweet! Already loving it!! The pic is from last Friday when M and I went out with some friends.  

søndag den 27. maj 2012

garden party

Barbecue in the garden:-) Have a great night dear followers!

lørdag den 26. maj 2012

fringe

Er tømmermændsramt i dag... Var ude og grille med M og nogle venner i går aftes, hvilket var helt vidunderligt! Men vinen kan desværre mærkes i dag..
Disse detaljebilleder er fra tidligere på ugen.

Went out last night and feeling a little tired today.. The pics are detail shots from earlier this week.

torsdag den 24. maj 2012

ba-len-c-iag-a


Kristen Stewart (og Viggo!) til dette års Cannes Filmfestival. Begge looks = Balenciaga. Begge looks = fantastiske!! Ville elske at gå sommeren i møde med disse to looks i min garderobe.

Kristen Stewart at this year's Cannes Film Festival- wearing Balenciaga on both occasions. Would love to have these two looks!! 

tirsdag den 22. maj 2012

new vintage



Forgot to show you my latest vintage wondies. Levis jeans, a belt and a hoodie. I have already changed the lace in the grey hoodie to a neon orange one but I might change it again when I find a neon pink lace. I have also cut the jeans to shorts. Think the wash is quite nice:o) 

mandag den 21. maj 2012

gym-na-stics


Source: this inspiring fitness blog

Er helt udkørt! Efter en skøn dag med specialeskrivning i haven tog jeg til bodyfit efterfulgt af en bikefit fatburner-time. Syntes to hold lige i rap var ret hårdt men da træneren på spinningholdet så valgte at køre timen uden nogen pauser og med et defekt ventilationssystem, var det pludselig sindssygt hårdt! Så nu ligger jeg meget træt under dynen og vil se en serie med M:o) 

Went to two gym-classes today: bodyfit and bikefit fatburner- the last class without any breaks at all. Result: a very tired blogger! 

lørdag den 19. maj 2012

summer




Savner sommer, sol og at komme ud og rejse... Lidt stemningsbilleder fra sidste sommer.

Missing the sun, summer and travel. A few pics from the summer last year.

fredag den 18. maj 2012

braid

                       
 Me at a Gucci party- see more pics from the party right here

Jeg er jo en kæmpe fan af frisurer med fletninger ovenpå hovedet og den på billedet er nærmest blevet min signaturfrisure. Elsker den fordi det er nemt, den er altid pænt og så ser det så sødt ud, hvilket skaber en meget god kontrast til min ofte sorte og rå stil. Synes dog også at den anden variant hvor fletningerne sidder lidt længere fremme er super fin. Tror at den skal testes i morgen hvor M og jeg skal mødes med nogle gode venner. Find en tutorial til frisuren her

Want to try this braid which is another version of my signature hair-do. Find the tutorial here

onsdag den 16. maj 2012

american woman






Er ret så ked af at vi ikke har en American Apparel butik i DK:o( Men så er det jo godt at de har en webshop! Er ret vild med disse skønne sager.. Kan dog ikke helt bestemme mig for hvilke af de to par bukser jeg bedst kan lide... Hmm... De neon tror jeg... 

Really nice items from American Apparel! 

mandag den 14. maj 2012

pinky








Today's inspiration pics. Nightie nightie... 

søndag den 13. maj 2012

nail it

Købte denne forårsneglelak for et par uger siden og jeg synes faktisk at den er ret fin. Tror dog at den bliver endnu pænere når jeg får lidt mere farve... Farven hedder Peach og den er fra Pieces.

New nail polish from Pieces.

fredag den 11. maj 2012

belle



Lovede jo at vise jer min absolutte favorit fra Met Ball den anden dag og ja, det er altså denne Ralph Lauren kreation. Jeg synes kjolen er uendeligt smuk og Camilla Belle ser jo forrygende ud i den. Af andre fine kjole kan nævnes Rihanna's Tom Ford, Kate Bosworth's fra Prada og Jessica Stam's fra Christian Dior. 

Promised to show you my absolute fave dress from The Met Ball and this is it! Camilla Belle in Ralph Lauren. Other pretty dresses: Rihanna's Tom Ford, Kate Bosworth's from Prada og Jessica Stam's from Christian Dior. 

torsdag den 10. maj 2012

brownie

Peeling: 49 DKK



Body: 72 DKK
Face: 67 DKK

Fik de her super lækre self tanner produkter fra Yves Rocher og da jeg så skulle til konfirmation forrige  weekend (og havde planlagt at have kjole på), var det en ideel lejlighed til at se om de kunne fjerne mine vinter-blege ben. 
Selvbruneren til kroppen var jeg virkelig begejstret for da den duftede super skøn (slet ikke af selvbruner) og så var det sindssygt hurtigt absorberet på kroppen. Normalt synes jeg altid at man skal vente i halve og hele timer før huden er helt tør men her gik der vitterligt ikke mere end 5 minutter før huden var helt tør og man uden problemer kunne tage tøj på uden at være bange for at den smittede af. Farvemæssigt kan den så til gengæld godt bruge to lag før man får de lækre sommerben, men det er jo heller ikke noget problem når den tørrer så hurtigt. 

Med i pakken var også en rigtig velduftende peeling creme og en ansigts tanner (med en efter sigende effektiv lifting effekt) som er min plan at prøve i aften- skal nok dokumentere resultatet i morgen. 
Bonus info: lige nu er der 50% rabat på alle produkterne! 

Dette er et sponsoreret indlæg men jeg er helt objektiv i min testing af alle produkter fra Yves Rocher. 

Have been testing some great self tanning products from Yves Rocher. 



tirsdag den 8. maj 2012

look a like



Sidder og skriver speciale- eller rettere prøver at tage mig sammen til at skrive... Suk... Ender hele tiden inde på diverse blogs eller magasiners sites. 
Har lige tjekket alle de skønne kjoler ud fra The Met Ball (viser jer mine favoritter senere) og ved godt at dette indlæg er lidt ude af kontekst men kunne altså ikke dy mig for at vise jer disse to billeder af MK Olsen fra gårsdagens Met-event og Emilia Clarke fra Game of Thrones- er det kun mig der kan se ligheden? Måske MK eller hendes stylist også er begyndt at se Game of Thrones og følte sig inspireret? Hvad synes I?  

I'm sitting here checking out all the amazing dresses from The Met Ball last night (will show you my faves later) Do you guys see the resemblance between MK Olsen and Emilia Clarke from Game of Thrones or is it just me?

dip and diy

Da jeg var i London for nogle måneder siden så jeg disse fede shorts men købte dem ikke- det var nok lidt svært at tænke på shorts og sommerbrune ben når da der var snestorm udenfor! Men eftersom sommeren nærmer sig, og jeg stadig ikke har kunne glemme shortsene, måtte jeg bare eje dem. Om sommeren går jeg i mine Levis 501'er shorts all the time, så jeg ved at de vil blive brugt flittigt! Køb dem her

Got these fantastic shorts from Topshop the other day! Can't wait to wear them! Get them right here

mandag den 7. maj 2012

neon



On my way to the gym- wearing my new neon top from Forever21. However the color is more neon irl. Ciao!

søndag den 6. maj 2012

snow white

Har haft en skøn spot-festival med masser af fede koncerter og dejlige mennesker. Har dog været lidt træt efter mange dage med få timers søvn, så dagen i dag er bare gået med afslapning- lige hvad jeg havde brug for! Kjolen prøvede jeg for noget tid siden og kan ikke rigtig få den ud af hovedet men syntes bare at 600 var lige i overkanten lige nu... Desværre..

Have had a really nice weekend with a lot of concerts and sweet people.
Tried this dress a few days ago- didn't get it though... Too expensive right now:-(

lørdag den 5. maj 2012

sneak peak


Et lille sneak peak af mit look til dagens koncerter. Bæltet er vintage og jakken har været min mors.

Sneak peak- today's look.

s.p.o.t.






M spillede til SPOT festival i går, så jeg var naturligvis inde og høre ham og en masse andet dejligt musik. Har allerede planlagt hvilket koncerter der skal høres/ses i dag. Hvad med jer- skal I til SPOT?

M played at the festival SPOT yesterday so I went to his concert and to a bunch of other. So much great music! Luckily the festival is for the entire weekend!

torsdag den 3. maj 2012

it's jumpin jumpin



Har længe været på udkig efter den helt perfekte jumpsuit og nu er den endelig fundet og så endda uden at koste en bondegård- yay! Synes jumpsuits er så skønne da de kan bruges til næste alle lejligheder og er en fin erstatning til the little black dress, hvis man en dag ikke gider at have kjole på. Kan ikke vente med at have den på!

Have been looking for the perfect jumpsuit for some time now and I've finally found it! It's from Zara.

tirsdag den 1. maj 2012

the office


Nu hvor jeg sidder hjemme og skriver på specialet hver dag har jeg virkelig fundet ud af hvor vigtigt det er at have en god arbejdsplads herhjemme. Dette kontor synes jeg er helt perfekt (måske også påvirket lidt af, at der ligger en Golde Retriever, magen til hende jeg havde, under bordet...) 

I really like this home office! Does it come with the dog too?