torsdag den 29. september 2011

"oh my ears and whiskers, how late it's getting"- alice in wonderland

I morgen er det min sidste forelæsning på uni ever! Er det ikke utroligt som tiden dog går?! Synes de sidste par år er fløjet afsted og det er nærmest som om, at jo ældre man bliver, jo mere løber viserne på ens urskive fra én... Anyway, det er en spøjs tanke, at jeg nu kun mangler praktikken og specialet, så er jeg færdig. Og dermed sådan rigtig voksen;o)
Billedet har ikke noget med noget at gøre, syntes bare det var så pudsigt, at jeg måtte vise jer det. Sov godt.

Tomorrow it's my last lectures at uni ever! How strange... I've just got my internship and my masters thesis left before I'm done... Well, this pic haven't got anything to do with anything, but I just love it and wanted to show it to you Guys. Sleep tight!

onsdag den 28. september 2011

discount def.: to deduct or subtract from a cost or price.

Hey Guys, til de af jer der gerne vil have fingre i nogle smykker fra Line & Jo, Julie Sandlau eller nogle af de andre skønne mærker fra be fashionable.com, så kan jeg oplyse, at de har 10% rabat i morgen, den 29/9 2011.

Tomorrow, the 29th of Sep., be fashionable.com are having a 10% discount on all brands! Including the amazing Line & Jo!

be cos

Er netop kommet hjem fra et besøg hos min vidunderlige veninde Stine. Hun skal til fest på fredag hos sit praktiksted og har i den forbindelse købt denne skønne kjole fra Cos (dog i en støvet grøn, som de desværre ikke har i webshoppen) Synes det er en helt perfekt kjole til dette efterår og hvis jeg lige havde 650 kr, ville jeg nok købe mig den.. Men men, må hellere holde lidt igen- skal jo snart til Kbh. Tjek kjolen og Cos' nye webshop ud her.

My gorgeous friend Stine just bought this amazing dress from Cos (not in black but in a dusty green, which the don't sell online) LOVE IT! Check out the dress and the new webshop from the great Swedish brand Cos right here.

mandag den 26. september 2011

le stress

I dag er der præcis 2 uger til jeg påbegynder min praktik- gosh, er helt overdrevet spændt! I mellemtiden skal jeg dog lige have afsluttet en del forelæsninger på uni, til fødselsdag, hygge en helt masse med M, til eksamen, pakke og så ellers have alle mine ting med til KBH. Bliver helt stressed out bare ved tanken! Hmm... Har helt glemt at vise jer dette look- det er fra sidste uge. God aften!

Only two weeks before starting my internship- gosh I'm excited! But I have so many things I need to do before leaving for Copenhagen: finish my classes at uni, attend a birthday party, snuggle with M, attend my exam, pack all my stuff and then go to CPH. Makes me kind of stressed out. The pics are a look from last week.

søndag den 25. september 2011

dances with wolves

Var til min søde veninde Lei's fødselsdag i går. Havde min elskede Cheap Monday nederdel på, som jeg har fået af M. By the way- er det ikke nogle super fine cup cakes min veninde havde lavet? Plejer jo ikke at blogge om mad og lign. men disse her fortjente altså et billede på bloggen. Og ja, de smagte lige så godt som de ser ud!

My look yesterday when I went to my friend Lei's birthday party. Pretty nice cup cakes, huh?

Skirt: Cheap Monday
Tee: vintage
Bracelet: H&M
Shoes: bought in Istanbul
Necklace: Forever21

lørdag den 24. september 2011

jegelskermode.dk outfit der woche


Min søde veninde og medblogger Anna, gjorde mig netop opmærksom på, at jeg er blevet valgt til ugens outfit på jegelskermode.dk
Michella Laura skriver om mit look: "Jeg elsker kombinationen af den afslappede strik og den fine nederdel, og så elsker vi alle på blog-redaktionen metallic-effekten i sko og i armbånd, som på en diskret måde er med til at pifte hele outfittet op".
Er rigtig glad for at blive udvalgt, da det bare giver én lyst til at fortsætte med at blogge. Tjek resten af artiklen ud her

My friend and fellow-blogger Anna just told me, that my blog and outfit has been chosen on the website jegelskermode.dk (Danish for I love fashion) as the outfit of the week. They gave me a fantastic review on my look- thanks:o) Check out the article in the link above.

geburtstagsparty

Mit look da M og jeg var på den skønne restaurant Oli Nico. Har forresten været i min yndlings genner og fået købt en masse nye goodies, som jeg nok skal vise jer snart. I aften står den på birthday party hos én af mine veninder- yay!

My look yesterday when I went to the restaurant Oli Nico. Tonight I'm going out- birthday party at a friends house!

onsdag den 21. september 2011

inspiración

Miss Moss and Johnny- what a beautiful match!

tirsdag den 20. september 2011

lederhosen

Har helt glemt at vise jer dette dagens fra sidste uge. Havde mine nye "læderbukser" fra Gina Tricot på- de er virkelig super behagelige! Er helt sikker på at jeg nok skal blive glad for dem.

Wearing my new "leather" pants from Gina Tricot- really comfy, I'm already loving them!

Jacket: vintage
Shirt: H&M
Pant: Gina Tricot
Belt: vintage

mandag den 19. september 2011

montag

Her er der ikke sket det store i dag- har været på uni til forelæsning, hjem og læse, til træning og hjem og læse igen. Kan heldigvis holde fri sammen med M i aften- tror den skal stå på film.

My look today at uni. The rest of the day has just been packed with gym and reading for the exam. But since I have been such a good student I can take the night off- yay!

Skirt: Tiger of Sweden
Bracelet: H&M
Oxfords: Urban Outfitters
Knit: Gina Tricot

søndag den 18. september 2011

street art

Noget af det jeg sætter aller mest pris på, ved de forskellige modeuger rundt omkring i verden, er muligheden for at se en masse skønne, eksperimenterende og smukke looks off the runway! Disse stammer selvfølgelig fra LFW.
Håber at I har haft en spændende weekend? Jeg skal snart til eksamen, så hele min weekend er bare gået med læsning:o(

One of the best things about fashion weeks around the World, is the eksperimenting and wonderful looks off the runways. These are, of course, from LFW.

fredag den 16. september 2011

rattlesnake

Jeg beklager bombardamentet af sko-craves for tiden, men kunne godt bruge nogle fine hverdagssko, som passer til det danske efterår. Og ja, der er altså et eller andet ved disse- og så er slangeskindet altså bare icing on the cake! De er super billige, men ved nu ikke helt om jeg køber dem eller ej- hvad synes I?

Great shoes and I love the snake print- to buy or not to buy?

onsdag den 14. september 2011

kg vs. aldo


Kurt Geiger
Aldo

Synes at disse to øverste sko fra Kurt Geiger er vildt flotte! Er vild med de tyne sølv hæle og de spøjse såler og specielt det øverste par, måtte gerne bo hos mig! Men desværre er prisen (ca. 3000 kr) ikke så SU venlig:o( Men har fundet disse fra Aldo, som har den samme smukke hæl og kun koster ca. 1200 kr. De kan købes her.

I am crazy about the two Kurt Geiger shoes and their pointy heels. Unfortunately the price is not that nice:o( But Aldo have made this cheaper alternative which you can get in the link above.

wood wood

Fin fin opbervarings-inspiration set hos Louisesfashiontale. Ha en skøn dag!

Great inspiration for storage of all your wondies!

tirsdag den 13. september 2011

dienstag

$66
$55

Har haft en skøn dag i dag med forelæsning, spinning, hygge med M og så en dejlig middag med en veninde. Er helt bombet nu. Tanken om at der er under en måned til jeg begynder min praktik skræmmer mig en smule, så det er dejligt at have noget at se til, så man kan flytte fokus en smule. Jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt men man er vel altid lidt nervøs, når man påbegynder noget nyt og så i en helt ny by. Men glæder mig helt ustyrligt meget på samme tid- giver det mening..?
Anyway, her er lige et par tasker som jeg har fundet på en koreansk webshop. Pretty nice! Kan købes her .

Pretty bags (pretty price) from Korea- you can get them in the link above.

mandag den 12. september 2011

craves



Er faldet for disse fine sko på Ebay, og jeg tror da også at de bliver bestilt i løbet af i dag. De øverste koster 120 kr. og findes i sort, hvid, gul og blå/grøn. De nederste darlings koster 130 kr. Der er ret mange fine sko derinde og selvom kvaliteten ikke er den bedste, synes jeg det er et fint alternativ og så kan de jo holde det de kan holde.

Just found these wondies on Ebay. They top ones are $22 and the bottom ones $24. Think I am going to press "order" today;o)

EDIT: you can order the top ones right here

fredag den 9. september 2011

denim

Synes det forestående folketingsvalg og hele optakten til det, er rigtig interessant og var derfor i går til debat på universitetet. Dette var hvad jeg havde på.

My look at uni yesterday.

Shoes: Urban Outfitters
Denim shirt: Topshop
Hat: Nastygal
Jeans: Gina Tricot
Watch: Marc by Marc Jacobs

onsdag den 7. september 2011

mittwoch

Har slet ikke fået vist jer denne hat, som jeg købte i foråret. Har dog lige skulle vænne mig til den, men i dag blev altså dagen hvor jeg tog den på på uni. Nåede lige at tage et snap shot inden jeg gik ud af døren i morges.

Bought this hat in the Spring but I have not worn it until today. A quick snap shot before I left for school.

schule

My look the other day at university.

Jeans: Gina Troicot
Jacket: vintage
Oxfords: Urban Outfitters
Bag: vintage
Cuffs: asos

tirsdag den 6. september 2011

fall def.: the season of the year between summer and winter, lasting from the autumnal equinox to the winter solstice and from september to december

Er ved at bage grovboller og mens de hæver, sidder jeg her og kigger ud på regnen- hvor er det dog efterårsagtigt! Hvis der dog bare var 22 grader, ville jeg klæde mig sådan her i morgen på uni.

The weather here in Denmark already fall'ish:o( If only the temperature could be 22 degrees!

green day

Fin fin taske fra Forever21. Og så koster den kun 89 kr. Måske det var tid til at få en lille pakke fra USA igen??

Lovely bag from Forever21. It's $17!

søndag den 4. september 2011

bambi

Min sidste dag af sommerferien er gået med brunch på Emmerys med mine forældre, som var på besøg- super nice brunch, som varm kan anbefales. I eftermiddag var vi i Dyrehaven.
Er lidt depri over, at ferien er slut nu.. Piv piv! Men efter så lang en ferie, kan man vist ikke tillade sig at pive...

My parents were visiting today and we went out to brunch and to the park in the afternoon. Tomorrow school is starting:o( Back to reality...

torsdag den 1. september 2011

bob the builder

Vil lige vise jer nogle ringe jeg købte den anden dag. Er de ikke fine? Skal nok up loade nogle billeder med dem på. Har længe gerne ville have sådan noget a la dem her og så fandt jeg dem endelig i Bauhaus! Det er egentlig samlinger til rør men syntes de var så fine. Ha ha! Tippet er hermed givet videre, hvis I synes om dem. Der er for 46 kr. i alt.