tirsdag den 31. maj 2011

out & about

I går aftes var M og jeg ude og spise med hans forældre, som var så søde og invitere os på den lækre restaurant Mefisto i Latinerkvarteret. Vi fik virkelig lækker mad og skøn vin- mums! Havde min nye nederdel og ring på, som jeg modtog fra Forever21 den anden dag. Farven på nederdelen er i virkeligheden som på det øverste billede.

Last night M's parents were visiting and they invited us to dinner at the nice restaurant Mefisto. I was wearing my new skirt and ring from Forever21.

Belt with gold lion heads: vintage, bought in Bangkok
Shoes: bought in Barcelona
Top: bought in NYC
Jacket: vintage, bought in Rome
Green ring: Forever21
Shirt: Forever21

søndag den 29. maj 2011

inspiración

Source: terrysdiary

Great pics of MK & A Olsen + Terry Richardson! Love the fur and the glasses!

lørdag den 28. maj 2011

konzert

Var til Spot festival med M og nogle venner i går aftes, hvilket var helt vunderligt! Vi havde blandt andet fornøjelsen af at se og høre Jenny Wilson, Oh Land, FUKT og Lucy Love. Jeg havde glædet mig rigtig meget til Jenny Wilson og Oh Land, og specielt Jenny Wilson var helt fantastisk!! Hun var iført en form for spandex dragt, a la American Apparel, kort jakke og en kæmpe hat, som til sammen udgjorde et meget anderledes og et aldeles betagende look. Jeg ville helt sikkert give denne vidunderlige koncert 6 ud af 6 stjerner!

Went to a music festival yesterday with M and some friends. I was especially blown away by Jenny Wilson in the top photos.

torsdag den 26. maj 2011

re·lax·a·tion

Har netop været til eksamen i Strategisk ledelse og jeg klarede det rigtig fint, hvis jeg selv skal sige det:o) SKØNT!!! Hvor er det dejligt at have den overstået og have tid til at være kæreste, veninde, blogger og ja, i det hele taget bare være nærværende igen:o) Tror jeg vil se Desperate Housewives og slappe lidt af, inden jeg skal grille med min klasse i aften.

I have been taking my big exam this morning at it went really well:o) Great!!! Now: relaxing before going out with my friends tonight.


mandag den 23. maj 2011

kärlek

Har en af de der dage, hvor eksamen virkelig rammer én hårdt... Med tre dage tilbage inden eksamen er jeg virkelig ved at være helt udkørt og samtidig bekymret... Synes virkelig at eksamensperioderne tærer på mig og jeg kan nærmest ikke tænke på andet end den næste eksamen. Uanset om jeg læser, træner eller sover, er den der knugende fornemmelse der. Havde lige en nedtur i morges over den jeg skal op i på torsdag, som er den eneste af mine eksaminer, som jeg er rædselslagen for, men heldigvis var M der til at trøste, berolige og give knus. Håber at I er lige så heldige, at have nogen til at trøste jer, når det hele er lidt gråt. God aften.

lørdag den 21. maj 2011

scrunchie

Har bare haft en rigtig god dag i dag. Brugte næsten hele dagen med at læse til eksamen indtil i eftermiddags, hvor M og jeg gik en tur og spiste is i solen. Og i aftes har vi grillet og spist i haven og tog derefter i bio og se Pirates. Dejligt at kunne nyde vejret og kæresten selvom man læser til eksamen:o)

Have had a great day. Have been studying since 9 o'clock and this afternoon M and I went out to get some ice cream and enjoy the lovely weather. Tonight we went to the movies to see Pirates. How nice it is to be able to have a life even though I'm studying for the exams!

Jumpsuit: American Apparel
Sunglasses: vintage
Clutch: Gina Trocot
Jacket: vintage
Shoes: Topshop
Bracelets: Marc Jacobs
Scrunchie: American Apparel

torsdag den 19. maj 2011

gold


Har forelsket mig i disse fantastisk smukke sandaler fra Chloé. Synes kombinationen af læder og guld er helt vildt smuk! Bare ærgerligt at de koster ca. 3500 kr.

I loovvve these wondies from Chloé! The combination between leather and gold looks amazing. The are $ 677.

onsdag den 18. maj 2011

exhausting exams

Beklager de manglende dagens looks, men sidder og læser til eksamen og ser derfor ud derefter. Eksamensoutfittet er altså ikke videre kønt- leggins og en kæmpe sweater, så derfor kommer jeg ikke i nærheden af et kamera. Skal op i strategisk ledelse på torsdag og jeg er noget så træt af den eksamen! Bliver så skønt når den er overstået for så har jeg, på nær to små eksaminer, nemlig sommerferie!

Have been studying for my strategic management exam the last few days. My exam is on Thursday- can't wait for it to be long gone!!!

tirsdag den 17. maj 2011

stars in your eyes

Som tidligere lovet, vil jeg dele en fantastisk nyhed med jer! Jeg var for en måneds tid siden i København til et par praktiksamtaler og jeg var så heldig at få dem begge to. Jeg har så siden skulle vælge mellem disse fantastiske to steder, hvilket ikke har været nemt, da de begge lød helt fantastiske. Men men men, det ene sted har været en drøm for mig, siden jeg var helt lille og det er noget jeg virkelig er passioneret omkring, og derfor var det den eneste rigtige praktikplads for mig.
Jeg har nu fået underskrevet kontrakten og alt er faldet på plads, så fra 10. oktober begynder jeg min praktik hos Group 88, hvor jeg skal være med til at lave alt PR for Gucci, Mulberry, Bottega Veneta og Burberry i Skandinavien. Jeg er forståeligt nok uendelig lykkelig og meget spændt og kan slet ikke vente med at få afprøvet alt det jeg har lært.

Jeg skal være i praktik i 4 måneder i København og vil derfor i den periode (i hverdagene) bo hos min vidunderlige veninde Louise, som har været så sød at tilbyde mig husly. I weekenderne vil jeg selvfølgelig være hjemme i Aarhus hos M i vores skønne lejlighed:o)

Jeg vil naturligvis fortsætte med at blogge, og fortælle en masse om det jeg oplever og jeg håber, at I vil følge med. Hvis der er noget I vil vide, må I endelig spørge.
Sorry den lange post, men har ikke kunne vente med at dele den fantastiske nyhed med jer søde læsere:o)

As I told you last week, I have a great thing to tell you guys! In March I applied for an internship and in April I went to Copenhagen to do some interviews and now everything is settled- I got my contract and it's official! From the 10th. of October I am starting my internship at Group 88 where I will help make all the PR for Gucci, Mulberry, Bottega Veneta and Burberry in Scandinavia! I am so happy and excited about this job and I can't wait to get started! My internship is for 4 months and during this period I will be living with my wonderful friend Louise in Copenhagen and in the weekends I will be home in Aarhus with M:o)
I can't wait to share all my experiences with all of my sweet readers and I hope you will join me on this amazing ride:o)

mandag den 16. maj 2011

hola!

Just had to share this amazing pic with you guys! It's Penélope Cruz in Vogue December 2007 and I love it! Makes me want to go to Spain forget all my exams! Adiós;o)

søndag den 15. maj 2011

can can

Har I set kjolerne til Cannes Festivalen? Min personlige favorit er Clémence Poésy til Calvin Klein eventet- hun ser altid så fin ud! Faldt over den officielle plakat for festivalen og er er helt betaget af den- elsker den gamle stil den er holdt i! Fotografen er Jerry Schatzberg.

Have you seen the beautiful dresses at the Cannes Film Festival? I love the look of Clémence Poésy at the Calvin Klein event. She is always so pretty! By the way- I found this amazing poster which is the official poster for the Festival- I think it's so breath taking! Love the retro style and the elegance. It's shot by Jerry Schatzberg.

lørdag den 14. maj 2011

freitag

Var ude at spise med min veninde Charlotte i går aftes på Gourmet Garagen og dette var hvad jeg havde på.

Went out to dinner with my friend Charlotte last night.

Jacket: vintage
Top: Urban Outfitters
Jeans: Cheap Monday
Necklace: H&M
Shoes: Forever21
Clutch: vintage

torsdag den 12. maj 2011

silverlight


Har fundet disse fine halsringe på Forever21's website og da de kun kostede 31 kr. og 36 kr. købte jeg dem begge to. Har knoklet med eksamensopgaven de sidste par dage og kunne endelig aflevere i dag (5 dage før tid) SKØNT! Allerede fra i morgen skal jeg dog til at læse op til den næste- piv piv... Men by the way- jeg har en virkelig god og spændende nyhed at fortælle, som kommer til at have stor betydning for min fremtid. Fortæller det én af de kommende dage:o)

Have just bought these collar necklaces from Forever21. Since the were only $ 6.80 and $5.80 I got them both. I have been really busy with my exam paper these days and today I handed it in (5 days before I had to) Wonderful! But tomorrow I am starting to study for the next one... By the way- I have a really important announcement to make regarding my future- I will share it with you within the next few days:o)

tirsdag den 10. maj 2011

sleepy hollow


Sjælden har det at sove i sovepose været så tiltrækkende;o) Synes denne her er SÅ fin! Den koster 60 euro og kan købes her.

Suddenly sleeping bags are much more appealing. This one is from Urban Outfitters and you can get it in the link above.

søndag den 8. maj 2011

neon-negle


American Apparel har lavet disse 6 vidunderlige neglelakker i forskellige neon farver. De koster 9 euro plus fragt. Jeg vil rigtig gerne have fingre i dem alle sammen! Du kan købe dem her. Håber at I har haft en god weekend? Havde den bedste aften i går, hvor M og jeg var hjemme hos et vennepar af vores til lækker mad og rødvin. Havde siddet og skrevet eksamensopgave hele dagen, så det var bare så skønt at kunne holde lidt fri og hygge.

American Apparel made these and I love them all! They cost 9 euro and you can get them in the link above. Had such a great night last night- M and I went to dinner with some friends and it was son nice to have some time off from the exam paper. Hope you guys had a great weekend too?

fredag den 6. maj 2011

freitag

Har bare skrevet på min eksamensopgave i dag men her til aften inviterede M mig ud og spise på den lækre Oli Nico- mums! Skønt at komme lidt ud og nyde det gode vejr og hygge med M.

Have been writing on my exam paper all day but tonight M invited me out to dinner. Great to get out and enjoy the sun for a few hours.

Shorts: vintage
Hat: Urban Outfitters
Bag: vintage
Necklace: H&M
White jacket: vintage

torsdag den 5. maj 2011

rosen

Jeg har bare siddet inde og skrevet eksamensopgave i dag- har set på DMI at vejret skulle blive fantastisk igen fra i morgen, så knokler igennem i dag, så jeg muligvis kan komme ud og sole lidt i haven i morgen. Ha en god aften.

Have been writing on my exam paper all day and hopefully I will have some time to enjoy the sun tomorrow in the garden. Have a nice evening.

onsdag den 4. maj 2011

néon


Er blevet ret hooked på neon-tendensen og da jeg forleden fandt denne taske i Gina Tricot til 60 kr., slog jeg til. Her til aften har jeg været til koncert på Fair Bar sammen med nogle veninder. Skal tidligt op og læse til eksamen i morgen, så må hellere hoppe under dynen. Sov godt:o)

I am pretty crazy about neon and so I simply had to get this bag. Tonight some of my friends and I went to a concert at Fair Bar. I have to get up early to study for my exams so I better get to sleep now. Sleep tight:o)

Dress: Topshop
Bag: Gina Tricot
Bracelets: Marc Jacobs
Boots: bought in New York
Ring: Nasty Gal

søndag den 1. maj 2011

wondies





If money was no option I would def. buy all of these wondies from Zara. I love them all!!