fredag den 29. april 2011

bordeaux




Har forelsket mig i denne smukke bikini fra H&M. Vil virkelig gerne have fat i den i bordeaux, men har desværre ikke kunnet finde den i nogen H&M butikker i min størrelse. Øv øv- men vil prøve at holde øje i løbet af de næste par uger... Så hvis nogen af jer skønne læsere ser den, må I meget gerne sige til:o)

Have fallen in love with this beauty from H&M. I would really want the bordeaux one. Unfortunately I have not been able to find it anywhere yet, but I will keep on looking.

queen

Normalt er jeg ikke en sucker for royale begivenheder, men havde nu glædet mig til at se kjolerne, hattene og skoene til det engelske bryllup i dag. Og jeg blev slet ikke skuffet!!! Synes virkelig at Kate's kjole var så smuk med alle blonderne og det tykke silke! Og så var det en super fin tribute til McQueen, at det var dem der stod bag kjolen. Både kjole og sko var designet af Sarah Burton fra modehuset Alexander McQueen mens diademet er fra Cartier. Derudover så Kates søster, som var brudepige, iført en lige så smuk kjole og Victoria Beckham så ligeledes skøn ud.

Have you seen the royal British wedding? I had to see the wedding today with all the dresses and hats. I simply loved Kate's dress (and shoes) made by Sarah Burton from Alexander McQueen. The tiara was a Cartier. The dresses of Kate's sister and Victoria Beckham were also amazing!

onsdag den 27. april 2011

velgørenhed

source: eurowoman.dk

Synes det er så fint, når designvirksomheder formår at mikse CSR og smukt design. Og det må man sige at Gucci har gjort med deres støtte til jordskælvsofrene i Japan. Armbåndet er i hvide og røde nuancer, hvilket skal symbolisere det japanske flag og koster ca. $100. Det kan allerede købes i Japan og kommer til Europa i løbet af de næste par uger. Jeg ville bruge det til et helt hvidt suit for et all-white look.

Gucci have made this as a contribution to the victims in Japan. The white and red shades are from the colors in the Japanese flag and will cost around $100. It's already in the Gucci stores in Japan and will arrive in Europe within the next few weeks. I would style it with a white suit for an all- white look.

tirsdag den 26. april 2011

rose, stay in my garden

Har bare ligget i haven hele dagen og læst til eksamen og i eftermiddags fik jeg besøg af min veninde som kom forbi med de lækreste juicer- skønt! Og her til aften stod den på løbetur og fitness. Selvom eksamensperioden er hård, er det nu ikke så slemt alligevel:o)

My day has been great! Studying for exams in the garden, visit from my friend Charlotte and running and gym in the evening- I guess exams are no so bad after all:o)

mandag den 25. april 2011

la concurrence

Nu hvor påsken er slut, har jeg haft mulighed for at kigge lidt på de mange fine forslag der kom ind i konkurrencen om det super lækre Frk. Lisberg armbånd til en værdi af 1099 kr. Tusind tak for de mange fine og opfindsomme indslag. Vinderen, Sara Munk, havde fundet på noget så kært som det, at dele en masse balloner ud med bloggens navn på, hvilket jeg syntes var så sødt at hun fortjener armbåndet.

I have found the winner of the Frk. Lisberg competition and it's Sara Munk. Thanks for the big interest in the competition and it was a pleasure to read all of your emails.

farbkombination

Dagens farvekombination, da M og jeg var ude og gå og spise is i eftermiddag.

Today's look when M and I went for a walk and eating ice cream in the sun.

lørdag den 23. april 2011

mission missoni

Faldt over det nyeste nummer af Euroman den anden morgen hos bageren og forelskede mig i den kjole Oh Land har på på forsiden. Kunne nemt se mig selv i denne Missoni skønhed med et par stiletter og med en lækker Mojito i hånden til sommerens fester.

I would love to wear this gorgeous Missoni dress this summer! I can easily picture my self wearing it with a pair of heels and a Mojito in the hand at one of the parties this summer.

berries in the sun

Har været til familie-påskefrokost hele dagen. Vi har siddet ude i solen og spist og hygget- det var så skønt at se dem alle igen og bare nyde det dejlige vejr. Min Mor havde lavet denne smukke sommerdessert- elsker bær, så måtte da lige vise jer den. Havde min nye kjole fra Weekday på.

Have been at easter-lunch today with my family. It's been the most wonderful day and it was so great seeing all of them again and enjoying the nice weather. My mother made this beautiful cake which I had to show you. I was wearing my new dress from Weekday.

fredag den 22. april 2011

heartmade

Beklager stilheden herinde, men har simpelthen bare holdt ferie og nydt det gode vejr:o) I går var jeg lige forbi en rigtig lækker butik og fandt denne smukke, vidunderlige sag fra Julie Fagerholt/Heartmade. Farverne er i virkeligheden som på close- up billedet i midten. Hvis ikke det var fordi prisen lød på 4400 kr. ville jeg have købt den med det samme, for nøj hvor var den smuk! Og selv nu hvor jeg kender den høje pris, sukker jeg stadig efter den... Så kære læsere, sig endelig til, hvis I kender nogen der vil sælge eller ved hvor den kommer på udsalg.

I am in love with this beautiful item from the Danish designer Julie Fagerholt/Heartmade. The colors are so pretty, which you can see on the pic in the middle. WOW! Unfortunately it's over my budget- around $860:o(

mandag den 18. april 2011

nellie dellies








Har brugt de sidste par dage på at skrive på min eksamensopgave og jeg er netop blevet færdig med det jeg skal have skrevet til efter ferien, så nu kan der holdes ferie med god samvittighed- FAB! Knapt så fab er det, at jeg stadig er syg... Men satser på at jeg er frisk i morgen, da jeg skal skal skal have genoptaget mit løbeprogram! Nå, men nok om det.. Kom lige til at falde i staver på Nellys website og er helt skudt i disse sko! Ville elske at gå gennem sommeren med dem alle på mine fødder.

Have just finished some of my exam paper- yay! Still feeling sick but hopefully I'm feeling better by tomorrow. Just found these babies on Nelly.com and I simply love them all! Would love to have each one of them to wear during the summer.

søndag den 17. april 2011

daydream def: A dreamlike musing or fantasy while awake, especially of the fulfillment of wishes or hopes

Solen skinner udenfor og folk går forbi mit vindue med solbriller og lette sommerjakker på- ihhh hvor er det surt at sidde herinde:o( Kan ikke gå ud og nyde det gode vejr, dels fordi jeg er syg og dels fordi jeg skal, skal, skal have skrevet noget på min eksamensopgave i dag. Indtil videre har jeg siddet og gloet på skærmen i 2 timer uden at have skrevet et ord- flot Camilla.. Men det ovenstående billede får mig til at tænke på sommerferie- håber det kan sprede lidt glæde hos jer også. Elsker farvekombinationerne, lyset og Céline looket!!

Even though the sun is shining and it's sunday I can't go out in the lovely weather. I am still sick and I have to write on my exam paper- not fun at all... But this pic makes me think about the summer and holiday- hope it can do the same for you guys. I love the color combination, the light and the Céline-look!

lørdag den 16. april 2011

sternenstaub

Dette var mit look i går, da jeg mødtes med min veninde Lei på café/pladebtutikken Stardust. Havde mine nye herresko med plastic på- kan bare mærke at jeg bliver rigtig glad for dem.
Er desværre blevet syg, ondt i halsen, så jeg ligger bare i sengen i dag- så irriterende at ligge her, da jeg har 1000 ting jeg skal nå...

My look yesterday when I went to the café/record store Stardust. I was wearing my new shoes with the plastic on. Today I am sick and I bed- so annoying when you have a 1000 things to do!

torsdag den 14. april 2011

balmainish

Har forelsket mig i disse to looks... The perfect combination!

I'm in love with these looks... The perfect combination!

la coopération

Har lige set på Eurowoman.dk, at Givenchy har lavet et samarbejde med Converse- og resultatet er disse super fede sneakers. Jeg har i forvejen et par i hvidt læder, et par i beige og planlægger at de næste skal være i den korte model og så i røde. Hvis man da ellers kunne få disse i DK, måtte de også gerne bo i mit skab:o) Desværre bliver de kun solgt i Japan- hmm- mon man kender nogen der er i Japan?

Givenchy and Converse have made these cool sneakers inspired by the Givenchy Mens line summer 2011- unfortunately they are only sold in Japan:o( Available in stores from the 27th of April.

onsdag den 13. april 2011

kindisch

Er helt vild med dette Terry Richardson foto fra Harpers Bazaar! Chic men alligevel med et touch af barnlighed der får én til at trække på smilebåndet.

I love this Terry Richardson photo- so stylish but yet childish.

tirsdag den 12. april 2011

dienstag

Har min nye ring og orange neglelak på i dag.. Mødtes med min søde kusine Sara på Lynfabrikken og sidder nu og arbejder lidt. Hvis ikke I kender til stedet (findes både i KBH og i Aarhus), er det helt sikkert værd at tjekke ud. I love it!
By the way- hvis ikke du allerede har deltaget i konkurrencen, så skynd dig inden den slutter på lørdag!

I am wearing my new ring and orange nail polish today. Remember to join the competition before it ends on Saturday!

Ring: Nasty Gal
Nail polish: Essie

mandag den 11. april 2011

charity


Skal helt sikkert have fat i denne lille lækre sag fra H&M's Fashion Against Aids kollektion, når den kommer i butikkerne den 26. april!! Så vidt jeg ved kommer den til at koste 79 kr. - og så er det jo dejligt at vide at 25% går til HIV/AIDS.

I am def going to get this little wonder when the H&M Fashion Against Aids Collection is going to hit the stores on the 26th. of April!

søndag den 10. april 2011

sonnenschein

Har ligget i haven det meste af i dag og lavet lektier, spist frugt og nydt det gode vejr- 16 grader- nøj hvor lækkert:o) I eftermiddag har min veninde Kajsa og jeg gået en tur og dette var hvad jeg havde på.

Have been relaxing in the garden and later my friend Kajsa and I took a walk. This was what I was wearing.

fredag den 8. april 2011

freitag

I dag er det min vidunderlige kærestes fødselsdag:o) Vi startede morgenen med nybagte boller, frugt, friskpresset appelsinjuice og amerikanske pandekager. Dejligt.. I aften skal vi ud og spise med et par venner og så kommer familien på besøg i morgen:o)
Ville dog lige vise denne skønne sag fra Reed Krakoff- synes simpelthen den er så fin.. Lidt a la Zara jakken med de to farvekombinationer.

Today it's my wonderful boyfriends birthday:o) Had a great morning with the big brunch and tonight we are going out with some friends. Tomorrow the family are stopping by:o)
Just wanted to show you this bag from Redd Krakoff- nice isn't it? It reminds me of the two coloured Zara jacket.

torsdag den 7. april 2011

won-derful

I shoppen Kyoto i Istedgade i KBH så jeg på disse fine sko fra Won Hundred... They are growing on me, men det gør prisen desværre ikke... Hmm...

I saw these babies from Won Hundred in CPH- really nice... But unfortunately, the price isn't.

onsdag den 6. april 2011

summertime and the living is easy

Sidder lige og laver lektier og selvom det næsten er mørkt kvidrer fuglene- er det da ikke skønt?!! Kan virkelig mærke at sommeren nærmer sig- bare ben, strand og jordbær med mælk, here I come!

Can hear the birds singing even though it's almost dark outside... Wonderful!!! Can't wait to be able to wear shorts, go to the beach and eat strawberries.

plastic fantastic

Mine indkøb fra KBH. Synes specielt at herreskoene med plastic er rigtig spøjse og jeg glæder mig til at lufte dem. Og så var de endda sat ned fra 435 kr. til 200 kr. Dejligt!

The items I bought in CPH. I can't wait to wear the shoes with plastic- I think they are so cool!

Shoes: Urban Outfitters
Nailpolish: Essie
Belts: H&M
Hat: Urban Outfitters
Dress: Weekday

tirsdag den 5. april 2011

Copenhague

Har været i KBH siden i fredags. Skulle derover til nogle forskellige møder, så M og jeg tog en forlænget weekend- skønt! Den har bare stået på cafe-besøg, hygge med nogle venner, udstillinger og lidt shopping. Viser jer mine køb senere. Det har simpelthen været en helt fantastisk tur:o) Dette var hvad jeg havde på i går.

Have been in Copenhagen since last friday. We have just been chilling, drinking coffee, hanging out with some friends, seen exhibitions and been doing a little bit of shopping. I will show you what I bought later. It's been such a great trip:o) This was my look yesterday.

søndag den 3. april 2011

source d'inspiration

I sidste uge så M og jeg filmen "In Bruges" og i den optrådte den søde franske skuespillerinde Clémence Poésy. Er simpelthen helt betaget af hendes stil, der er enkel på den velovervejede måde og derfor aldrig bliver kedelig.

Last week M and I watched the movie "In Bruges" and I am truly inspired by the French actress Clémence Poésy's style- love it!

lørdag den 2. april 2011

sonnenschein

Har hygget med M hele dagen i dag- startede ud med brunch i solen, så besøg hos en veninde og sluttede aftenen af med indisk mad og bio.
Det nederste billede er af en ny neglelak- fotoet er dog taget inden jeg fik rettet dem til, hvilket forklarer hvorfor der er så meget lak ved siden af;o) Men syntes farven på lakken og melonen var så fine sammen.

Have been having a great day today- eating brunch in the sun, visiting a friend and in the evening M and I had Indian food and went to the movie.
Bottom pic is my new nail polish. I had just done them and had not had the time to correct them before the pic was taken- that explains why they look a little bit unfinished.

Bag: Chloé
Leather jacket: Zara
Fur vest: unknown
Dress: Forever 21
Boots: Monki
Nail polish: Gosh