torsdag den 31. marts 2011

metallica

Giuseppe Zanotti er navnet på skaberen af denne vidunderlige sko! Wow- hvis jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle bruge 4800 kr. på, var dette et rigtig godt bud... De er lige mig! Du kan købe dem her

If I had 650 euro to spend on something pretty, I would buy these beauties from Giuseppe Zanotti.

onsdag den 30. marts 2011

la concurrence

Jeg er synes at der er på tide at belønne alle jer dejlige læsere lidt og afholder i anledningen af bloggens 1. års fødselsdag en konkurrence med en absolut skøn præmie! I selskab med det eksklusive smykkefirma Frk. Lisberg (hvilket vil sige, at de har sponsoreret den) har du nu mulighed for at vinde dette armbånd til en værdi af 1099 kr.

Armbåndet er håndlavet i sterlingsølv der er oxideret sort for en rå effekt, med en indfattet funklende of facetleben Røgkvarts.

Alt du skal gøre for at være med, er at gøre dine venner/andre opmærksom på sprechstallmeister.blogspot.com.
Du bestemmer om du vil sende en sms til alle i din kontaktbog eller om du vil nævne bloggen på din facebook profil- it's up to you. Men send mig en mail på sprechstallmeister@gmail.com og fortæl mig hvor mange du har inviteret og hvordan.
Jeg trækker lod blandt de 10 der har inviteret flest og/eller har gjort det på den sjoveste måde.

Konkurrencen slutter den 16. april 2o11.

Udover at I får muligheden for at vinde dette fine armbånd vil det betyde alverden for mig, hvis I vil være med.

Since its the blog's birthday I wanted to give you wonderful readers the opportunity to win this amazing gift. Together with the jewelry company Frk. Lisberg (which means that they have sponsored it) I am launching this competition. You can win this beautiful bracelet (value around $200 ).

All you have to do is tell as many people/friends about this blog. Whether you sent out text messages on your phone or write about the blog on your facecbook account, it's up to you! Sent me and email on sprechstallmeister@gmail.com where you tell how many you invited and how you did it.
I will find the winner among the ones who invited the most and/or did it in the most fun way.

Competition ends 16th of April 2011!!

mandag den 28. marts 2011

festi-valg, to go or not to go?

Overvejer om jeg skal have min Roskilde-debut i år.. Vil vildt gerne have den musikalske oplevelse men må indrømme at tanken om fællesbad, telt og fastfood 7 dage i træk, ikke tiltaler mig ret meget.. Men dette billede kunne faktisk godt overbevise mig;o)

The coolest festilval-look ever! Love it!

søndag den 27. marts 2011

cheap monday


Lige et par fotos af de sidste ting fra loppemarkedet i går.
I dag har jeg været til træning og ellers skrevet eksamensopgave. Synes at weekenden er gået alt for stærkt og kan slet ikke fatte at det er mandag igen i morgen!

Yesterday at the flea market I also go this picture and a cool map. Today I have been to the gym and writing my exam paper. The weekend went way too fast- can't believe its monday tomorrow!

lørdag den 26. marts 2011

black eyes fleas

M og jeg var virkelig tidligt oppe til morgen, da vi skulle til loppemarked i Herning. Købte disse skønne ting samt en del billeder, men dem må I se senere.

M and I went to a flea market this morning and I brought home these goodies.

Fur: 200 kr.
Earrings: 10 kr.
Bracelet: 30 kr.
Ring: 65 kr.

torsdag den 24. marts 2011

guccilicious

Jeg har altid været meget betaget af Gucci og synes da også at deres sko er intet mindre end fantastiske. Er selv den heldige ejer af 4 par Gucci sko og har da også fundet mine favoritter i denne sæson. Den lilla fås i fire forskellige farver, bla. blå og grøn, og jeg er helt vild med dem alle sammen.

I love Gucci and their shoes are so amazing! I am the lucky owner of 4 pairs of Gucci shoes and I keep looking for more. Here are my favs. from this season. I am crazy about the purple one, which also comes in green and blue, and I must admit- I love all the colors!

neon

Havde en skjorte på i dag, som jeg egentlig har haft liggende i et par år. Den er købt på et marked i Thailand for en 10'er. Er blevet lidt hooked på neon-farver og denne her har det pink neon-element i sig.

I was wearing an old shirt bought in Thailand today. I only payed about $1 for it at a flea market. I kind of like neon colors at the moment and this one has the pink neon color.

tirsdag den 22. marts 2011

gifted

Hvis nu jeg skulle give mig selv fødselsdagsgave i anledningen af bloggens fødselsdag, ville jeg forære mig disse skønne items fra Nasty Gal. Men da SU'en ikke rækker så langt, måtte jeg nøjes med hatten nede i venstre hjørne og ringen. I kan tjekke deres nye varer ud her.

If I had to give my self a birthday present I would buy these items from Nasty Gal. Unfortunaltely it's too expensive so I had to pick out a few. I chose the hat in the left corner and the ring. Check out the site in the link above.

birthday def.: a birthday is a day or anniversary of the particular month and day on which a person was born

I dag er det bloggens 1 års fødselsdag!!! Tusind tak fordi I interesserer jer, og fordi I følger med på bloggen. Den ville ikke være hvad den er, hvis ikke det var for alle jer Tak fordi I klikker herind og tak fordi I giver jer tid til at kommentere og stille spørgsmål. Bedre læsere findes ikke. TAK!
Jeg håber på at kunne launche en stor konkurrence inden for de næste par dage, så stay tuned:o)

It's the blog's birthday today! 1 year- wow... I just want to thank you guys for reading the blog and making comments- you are the best readers any blog could have. Thank you so much! I am hoping to launch a big competition within the next few days:o)

mandag den 21. marts 2011

schön

source: 5inchandup.blogspot.com

Synes dette her er SÅ fint!!!

Love it!

søndag den 20. marts 2011

metropole

Dagens program har indtil videre bare budt på træning og lektier, så kan ikke lade være med at drømme om sommerferie... Synes dette billede oser langt væk af storby- måske man skulle overveje at tage til Istanbul?

Dreaming of holiday- maybe a trip to Istanbul would be great?

fredag den 18. marts 2011

magnifique

Faldt over den øverste clutch fra Celine for et stykke tid siden, men har simpelthen ikke kunne få den ud af hovedet! Synes den er SÅ flot!!!! Ih hvor måtte den gerne bo i mit skab! H&M har lavet denne udgave men synes desværre slet ikke at den måler sig med vidunderet for oven.

I would really really really like to have this Celine beauty!!!! I love the colors and fabric. H&M made the black/white Celine inspired one but I would not go for it.

torsdag den 17. marts 2011

le petit chapeau

Har været lidt fransk inspireret i mit look i dag:o) Kappen har jeg fået syet i Kina og huen er fra H&M. Har været til karrieremesse på uni til aften og nu skal der laves homework.

Have been feeling all french today with the hat. Its from H&M and the cape is one I had made in China.

onsdag den 16. marts 2011

sleepy hollow


Dagens look. Havde min nye skjorte fra KBH på i dag. Denne dag har bare stået på skole, lektier og træning, men alligevel er jeg helt udkørt.. Så godnat til jer:o)

My look today. All I have been doing today is school, study and going to the gym, but I am so sleepy.. Sweet dreams:o)

Jeans: Cheap Monday
Watch: Marc by Marc Jacobs
Shirt: Gina Tricot
Rings: vintage
Boots: Monki

mandag den 14. marts 2011

dressed up

Var så heldig at få denne vidunderlige kjole af min (meget søde) Mor. Den er samme farve som vises på det øverste billede- ved at det er et ret dårligt foto af selve kjolen, men det illustrerer farven meget godt. På fotoet neden under, kan I se selve snittet.
Kan slet ikke vente til vejret bliver bedre og jeg får lidt mere farve, for så skal den helt klart ud og luftes:o)

My Mother gave me this dress when we were in Copenhagen. The top pic shows the color of my dress and you can check out the cut at the bottom pic. Can't wait to wear it!!!!!

kind of blue

Havde min nye skjorte fra Zara på til undervisning i dag. Dette foto er fra det vidunderlige hotel vi boede på i København. Farven på skjorten er lidt mere blå i virkeligheden end på billedet.

Wore my new blue shirt today:o)

lørdag den 12. marts 2011

the city

Jeg er netop kommet hjem fra en vidunderlig tur til København, hvor jeg har befundet mig siden i tirsdags. Hvert år i marts inviterer min Mor mig på tøsetur til Kbh, hvor vi går på museer, spiser lækker mad, bor på skønt hotel, går i bio, drikker kaffe og ikke mindst shopper! Også i år har turen være helt vild fantastisk og vi har bare hygget os så meget:o) Skal nok vise nogle billeder og looks fra turen, men først lige nogle af de ting jeg har købt med hjem.

Since last Tuesday I have been i Copenhagen with my mother. Every year in March she invites me on a trip with her to the city where we spend our time visiting museums, eating great food, living at a fancy hotel, going to the movies, drinking coffee and shopping! The trip was- a as always- amazing and so much fun:o) I will show you some pics and looks, but first some of the items I bought.
Blue shirt: Zara
Silver sandals: Topshop

White shirt: H&M
Ring: Gina Tricot
Nude shirt: Gina Tricot

White top: Topshop
Belt: H&M
Yellow top: Topshop

Sunglaces: H&M

Hat: H&M
Nailpolish: Flying A

Earrings: Gina Tricot
Dress: H&M

mandag den 7. marts 2011

bag me up


Havde dette på til undervisning i dag. Er blevet ret glad for min nye- og meget billige- taske fra Forever 21. Synes farven er så skøn! Den er dog lidt mere rød end det fremgår af fotoet.
Prøver at få mit pandehår langt igen men nøj hvor er det en langsommelig proces! Må bare prøve at være lidt kreativ i min opsætning af hår, så jeg ikke når at blive tosset af at det ikke vil som jeg vil...

My look today with the new Forever 21 bag.

lørdag den 5. marts 2011

partei

M og jeg holdte en fest i går for en masse dejlige mennesker fra vores studier. Det var en super skøn aften med masser af musik, dans og vidunderligt selskab:o)
Jeg var så heldig at jeg fik den føromtalte nederdel af M i gave- synes simpelthen at det var SÅ sødt af ham at forære mig den:o) Så den havde jeg selvfølgelig på, sammen med en løs sort top fra Monki og sorte stilletter.

M and I had a party last night for some of our wonderful friends. M gave me the beautilful skirt, I was blogging about the other day, as a gift- isn't he sweet?! :o)
Skirt: Cheap Monday, top: Monki.

torsdag den 3. marts 2011

nedern pris

Fandt denne skønne nederdel i Weekday i dag. Havde set forkert på prismærket og troede at den kostede 150 kr. hvilket jeg syntes var en helt fair pris. Men da jeg så skulle betale og den lød på 400 kr. meldte jeg altså pas... Ret øv- den var bare SÅ fin! Så ved I det, in case I mangler en skøn nederdel og har 400 kr. tilovers...

onsdag den 2. marts 2011

discover discounts


De af jer der følger med på bloggen fast, ved at jeg elsker Net-A-Porter! Meeen, da SU'en jo ikke tillader de helt store økonomiske udskejelser, er det jo rart med et billigere alternativ, hvis man er på udkig efter deres lækre varer. På The Outnet har man mulighed for at købe ting fra Net-A-Porter og samtidig spare plenty of $. Det er altså virkelig skønne ting og der er mulighed for at få helt op til 80% rabat!
Jeg har længe kigget på ovenstående støvler, men var bare ikke hurtig nok, da de blev sat ned med 50%- øv øv... Ville ellers virkelig gerne have haft fingre i dem! Nedenfor er mine favoritter derinde, som alle findes i online butikken lige nu. Tjek dem ud her.

I love Net-A-Porter but I am not so fond of the prices. But at The Outnet you are able to shop a lot of the items from Net-A-Porter with as much as 80% discount!
I have been in love with boots above for a long time and they finally got on sale but I was not quick enough:o( But I found some great stuff which are all in stock right now.

Dress: Balmain, 80% discount
Black/silver clutch: Alexander Wang, 60% discount
Boots: Alexander Wang, 50% discount
Black duffle bag: Alexander Wang, 50% discount
Leopard clutch: Jimmy Choo, 50% discount
Yellow neon clutch Jimmy Choo, 50% discount
Gold clutch: Alexander McQueen, 50% discount
Vest: Helmut Lang, 40% discount

mittwoch

I dag kom pakkeposten forbi to gange- første gang med de skønne ting jeg bestilte hos Forever 21 og anden gang med mine nye fitness sko- glæder mig SÅ meget til at prøve dem af i morgen!

Received the items I ordered from Forever 21 this morning and later I got my new fitness shoes- yay! Can't wait to test them tomorrow:o)