søndag den 2. januar 2011

2010/2011

Godt nytår alle sammen:o)
Havde en skøn nytårsaften i fredags. Min kæreste og jeg var til fest hos nogle venner og nytåret blev hoppet ind i, med manér. Aftenen stod på østers & champagne til Dronningens nytårstale, 3-retters lækker menu, vin og så ellers en masse dejlige mennesker. Vi var først hjemme kl ca. 6.30, så hele dagen i går stod den på ren afslaping på sofaen med film og hygge.
I dag er det så tilbage til virkeligheden igen, med alt hvad eksamenslæsningen har at tilbyde:o( Skal til eksamen på torsdag, så der bliver nok lidt mere stille end der plejer indtil til efter den 6.
Nytårsaften havde jeg en ring på, som min kæreste gav mig i nytårsgave. Han har købt den af en udenlandsk blogger, som designer ringe fremstillet i beton. Den er simpelthen så fed!!
Håber at I havde en skøn nytårsaften og mange gange tak for et skønt år til jer alle. Tusind tak fordi I følger med- det betyder uendeligt meget for mig:o)

Happy New Year!!!
Had a great New Year's Eve with wonderful food, champagne, wine and a lot of fantastic friends.
My boyfriend gave me this really cool ring as a New Year's gift and I just love it!! It is made by a blogger who makes the most amazing rings in concrete.
Now it's back to reality and the exam is waiting on thursday so unfortunately I will not be blogging as much as usual the next few days.
Hope that you guys had a great evening and thank you for a great year. I am so happy that you guys are out there reading and following me. Thank you:o)


Dress: Asos
Ring: bought here
Arrings: vintage, bought in Bangkok
Shoes: Forever 21