tirsdag den 28. december 2010

fur: polar fox

Mit look den anden dag til jule-tam-tam.
I dag har det bare stået på afslapning og lidt eksamenslæsning- hvor jeg dog ikke gider... Det er meget sjovere at julehygge med kæresten og familien, men man skal vel tilbage til bøgerne igen- specielt når den første eksamen allerede venter den 6/1:o( Så når nok slet ikke ud og udsalgsshoppe før efter eksamen. Men håber at I læsere får mulighed for at finde nogle dejlige udsalgs-fund:o)

My look the other day.
Today I have been studying- my first exam is the 6th of January, so I have to study even though I would rather spent the time with my boyfriend and the family. And because of the exams I can't go shopping during the sales:o( but I hope that you Guys are able to find some great sale-items:o)

Shorts: H&M
Shirt. Forever 21
Bracelet: vintage
Fur (Polar fox): vintage

mandag den 27. december 2010

asos dress

Har været til familie-jule-tam-tam de sidste par dage- skønt at se familien igen:o) Dette havde jeg på i dag. Kjolen er fra Asos og kom med posten forrige uge. Halskæden har været min Mors. Ankelstøvler købte jeg i efteråret og selvom jeg ikke regnede med det, er jeg faktisk blevet rigtig glad for dem.

I have spent the last few days with family reunion and it has been really great to see all of them again. Today I was wearing my new dress from Asos and a necklace, which has been my mother's.

lørdag den 25. december 2010

lovely christmas

Havde en dejlig juleaften i går med min skønne familie, lækker mad og rigtig fine gaver. Havde min Burberry kjole på, samt stiletter købt i New York. Tænkte også at jeg lige ville vise jer min skønne og søde hund Trunte:o) Jeg uploader billeder af mine gaver senere.
Håber at I havde en god juleaften.

Had a wonderful Christmas eve with my sweet family, great food and gifts. I was wearing my Burberry dress and shoes bought in New York. Wanted to show you my lovely dog Trunte:o) Hope you guys had a great evening too.

onsdag den 22. december 2010

dress me up

For noget tid siden bestilte jeg disse par kjoler fra Asos. Tænkte at de kunne være fine til alle de arrangementer man skal til i løbet af julen/nytår. Vil nok ikke bruge dem med bare ben, men derimod have nylonstrømper/strømpebukser inden under og en habit udover. Og så selvfølgelig med tårnhøje ankelstøvler;o)

Bought these dresses at Asos a few weeks ago- I am planning to wear them during the holidays with tights, a blazer and shoe boots.

mandag den 20. december 2010

yummie yummie


Synes Adax har lavet nogle ret lækre tasker de sidste par sæsoner og jeg har da også fundet min favorit denne vinter. Den er 100% økologisk og er en limited edition og kan erhverves til den nette sum af 3300 kr. Den ryger dog ikke i min indkøbskurv, da jeg skal bruge pengene på julegaver, men synes stadig at den er så smuk! Du kan købe denne smukke taske her.
Dagen i dag skal gå med eksamenslæsning, træning og så skal min kæreste og jeg i teateret i aften og se Romeo & Julie- glæder mig så meget:o)

The brand Adax have had some really great collections the last few seasons and this winter I love this one. It is from the limited edition and costs around 585 $. I would love to buy it but I have to spend my money on Christmas gifts but you can get it right here.
Today I am going to study for my exam, go to the gym and later on I am going to the theatre to watch Romeo & Juliet with my boyfriend. Great day:o)

lørdag den 18. december 2010

metallica


Var ude og fejre afleveringen af opgaven og den kommende juleferie med min årgang fra skolen. Havde min genner-top på fra Berlin og halskæde fra Bali- begge i metallic nuancer.
Hvor er det dog dejligt (og tiltrængt) med juleferie- glæder mig så meget til at hygge med familie og venner.

Handed in my exam paper and went out to celebrate with my classmates. Wore my vintage top from Berlin and the necklace is from Bali- both in metallic colours. Looking so much forward to Christmas- and the holiday!

søndag den 12. december 2010

Jenny Wilson


Bliver altså nødt til liiiige at dele dette fantastiske nummer med jer af Jenny Wilson- ved ikke om I kender hende? Tjek det ud- det er helt sikkert et bekendtskab I ikke vil fortryde..

I just have to share this song with you made by Jenny Wilson- check it out, you won't regret it!

birthday girl



Havde fødselsdag i fredags- fik en masse vidunderlige gaver og havde en rigtig skøn dag, selvom jeg er noget så stresset med opgaven. Fik blandt et Kartell natbord, teaterbilletter, en Muuto skål, et par bøger, handsker, den pung fra Chloé, som jeg for en måneds tid siden bloggede om og noget lækkert musik af henholdsvis Jenny Wilson og Oh Land. Alle vidunderlige gaver som er med til at forsøde min hverdag- wonderful!

It was my birthday last friday and I had such a wonderful day with plenty of gifts and love:o) I got the beautiful items above and a lot of other great stuff.

tirsdag den 7. december 2010

mad men inspireret

Undskyld at jeg er sådan en dårlig blogger for tiden, men har så travlt med opgaven! Nu er der heldigvis kun lidt over en uge til den er ude er verden- skønt!
Faldt lige over dette fantastiske foto fra Vogues januar 2011 issue i dag- synes Georgia May Jagger ser helt fortryllende ud i sit 50'er inspirerede look. Fotoet er faktisk taget i good old Frank Sinatra's hus i Palm Springs.

Sorry for the lack of posts lately but I have been really busy writing my exam paper.
Just wanted to share this amazing pic with you. Love the look of Georgia May Jagger in her 50' outfit.




lørdag den 4. december 2010

art på ark


Min kæreste læser til arkitekt og vi var derfor til det årlige julemarked på arkitektskolen i formiddags. De havde virkelig mange fine og anderledes ting til relativt billige penge. Købte blandt andet denne ring i sort plexiglas til 50 kr. Synes den er så fin med husene, da den minder mig om New York.
Julemarkedet er også åbent i morgen fra 10-17, så du kan nå det endnu, hvis du bor i Østjylland.

My boyfriend is studying to become an architect and today they were throwing a Christmas market- bought this really nice ring. Love it because it reminds me of New York.


torsdag den 2. december 2010

Photoshoot




Hey gorgeous Women!

Til alle jer der gerne vil ha' taget et lækkert og smukt portrætfoto, gerne vil give kæresten den perfekte julegave, have det mest ”memorable” foto til jobansøgningen eller bare gerne vil føle sig som model for en dag og bare ikke liiiige hvem hvem de skal spørge, er hjælpen nær!

Jeg kender én af danmarks bedste og absolut sødeste stylister og vi påtænker at lave en rigtig girly-photoshoot-day. På denne dag vil stylisten Trine købe lidt grønt og sødt til ganen, line up med modeblade og være din private stylist og fixe make up osv. på dig.
Derudover vil hun guide os alle i make up, styling, hvordan man får taget det bedst mulige foto og ellers bare hygge om os tøser hele dagen.

Trine Ebsen er en fast del af Copenhagen Fashion Weeks stylist team og arbejder derudover som stylist for modelbureauer, såsom Elite Models og arbejdet på et utal af reklamekampagner. Hun er så dygtigt at selveste Christian Dior og Shiseido har valgt at sponsorere hende!

Hendes referenceliste er lang og imponerende:
Replay
Sirene
DAY Birger et Mikkelsen
ALT for damerne
Warner Music
Rhino Republic
Bolia.com
ANNHAGEN
DANSK MAGAZINE
A.C. Bang
Elite models
Boogie TV
TV2
DR1
Lemar (UK)
Tommy Hilfiger
Style Counsel
Pilgrim Jewellery
Bottoms
Jack & Jones
Carlsberg (Ireland)
Ernst & Young
TDC
Sonofon
Levi’s
Nørgård Mikkelsen
Stylenetwork
Bitte Kai Rand Jeans
Saxo Bank
1’st option
Mode
Star Tour
Sebastian Professional
Wella
Locomotion
Kildemoes
Fionia
Cosmographic
NÜMPH
Red Ink
Nordisk Film
Reputation
STV
Prego Eyewear
Etc.

På denne dag får I styling, foto og redigering af billede og billede i farve og sort/hvid. Prisen for alt dette er DKK 650,-

Du kan tjekke Trines website ud her:
http://www.trine-ebsen.dk/
eller hendes Facebook ud: Trine Ebsen – Styling og se alle de smukke looks hun har stylet.

Inviter gerne alle du tror der kunne være interesserede og giv besked om hvor mange der vil deltage.
Der afholdes både et photoshoot i Århus og ét i København og det i KBH er allerede nu på torsdag (den 9/12).

Hvis du ønsker at deltage i det i København skal du blot sende en mail til: style@trine-ebsen.dk
Og hvis du ønsker at deltage i det i Århus skal du blot skrive til: camilla_stoeckler@yahoo.dk.
Der er endnu ikke fastsat en dato for arrangementet i Århus, men vi prøver at arrangere det inden jul, så I alle kan nå at få den perfekte julegave.

Trine kommer ikke selv fra Århus, så til dette event har hun hyret sin egen yndlingsfotograf og booket fotostudie til os lige i hjertet af Århus.

Der er et begrænset antal pladser til denne skønne dag, så det er først-til-mølle-princippet. Jeg tænker at vi alle kan fortsætte festligerne og flashe vores smukke make up efter endt photoshoot med cocktails ude i byen. Jeg håber at I har lyst til at være med:o)

/Camilla

onsdag den 1. december 2010

i den søde juletid



Har haft travlt med opgaven her de sidste par dage, men i dag har der da været tid til at jule lidt. Har gået og hørt julesange mens jeg lavede mad og denne er én af mine absolute favoritter! Enjoy og rigtig glædelig 1. december:o)

Have been really busy the last few days, but today I found some time to enjoy the Christmas spirit. One of my favorite Christmas songs is this one. Merry 1st of December:o)