søndag den 28. november 2010

walking in the winter wonderland

Har brugt de sidste mange dage på at skrive opgave og har nærmest ikke bevæget mig uden for en dør. Men eftersom jeg sent i nat nåede mit delmål, tillod jeg mig selv at holde fri i dag, da jeg ved at næste uge bliver lige så travl som den forrige.
Har selv ikke været ude at nyde sneen, så i dag, da jeg endelig havde tid, var det med at komme ud. Da vi kom hjem fik vi også pyntet lidt op til jul og lavet adventskrands. Nu er det snart december- love it love it love it! Glædelig 1. søndag i advent til jer:o)

Have been really busy writing my exam paper the last few days but today I took the day off! Went out in the lovely snow and made the apartment ready for Christmas. I am such a big fan of Christmas!!

torsdag den 25. november 2010

opgaveskrivning + acne

I disse dage sidder jeg og knokler med eksamensopgave hjemme. Elsker at sidde hjemme, når jeg skal skrive opgaver- så kan jeg være grim og fordybe mig i skrivningen uden at jeg behøver at tænke på hvordan jeg ser ud;o)
Kom lige til at lave en lille overspringshandling og faldt over den helt nye Acne's SS2011 kollektion. Er helt vild med de nedenstående looks!

onsdag den 24. november 2010

%'er


Så kommer der lige lidt bonus-info: fra den 25 til 28 november er der 50% rabat på alle jakker og sko i Weekday. Og så gælder herlighederne i alle butikkerne i DK. Lækkert!!

mandag den 22. november 2010

zebrish

Havde mine nye Gina Tricot bukser på i dag. I starten synes jeg de var lidt svære at vænne sig til pga. pasformen, da jeg er vandt til skinny jeans, men er faktisk blevet rigtig glad for dem. Mixede dem med min zebra skjorte og en blå halskæde for et afslappet og ikke for "pænt" look. Toppede dem selvfølgelig med sorte ankelstøvler.

Today I wore my new pants from Gina Tricot and they are beginning to grow on me.. Like them more and more each time I wear them.

black lily




Har i eftermiddags været med min veninde Julie til lagersalg ved firmaet Black Lily. Der var rigtig mange spændende ting til ret lave priser. Købte selv de ovenstående ting. Farverne på tørklædet og tasken er lidt anderledes i virkeligheden- specielt tasken er noget mere blå. Er helt vild med den blå farve og er sikker på at jeg nok skal blive glad for den. Den var nedsat fra 500 kr. til 150 kr. Ballerinaerne gav jeg 200 kr. for og de kostede oprindeligt 750 kr.

Lagersalget fortsætter i morgen, så du kan stadig nå det, hvis du bor i Østjylland. Adr. er: Rantzausgavevej 9, 8355 Solbjerg.

Went to Black Lily's sale today and bought these items really. It was really cheap! I am especially crazy about the blue bag.

fredag den 19. november 2010

flea market

Spiste brunch med min veninde Charlotte i dag og dette var mit look. Ville lige vise jer et armbånd jeg købte sidste weekend på marked. Det er sådan lidt østeuropæisk inspireret, hvilket jeg synes er meget pudsigt.
I aften står den på hygge med kæresten og en god film- så vil smutte nu. I må have en god aften:o)

Had brunch with my friend Charlotte today and this was my look. The bracelet is from a flea market. I bought it last week and really like it.

Jeans: Monki
Skjorte: genner
Bælte: genner
Ankelstøvler: købt i New York
Ring: H&M
Taske: købt på loppemarked

haps haps haps

Købte disse to ting i Gina Tricot i går. Har kigget efter denne type buks længe, men har ikke kunne finde nogen hvor pasformen var god, men er sikker på at jeg nok skal blive glad for disse. Og så var begge ting virkelig billige! Bukser: 159 kr. Strik: 179 kr.

julefrokost


Var til julefrokost med min årgang fra Handelshøjskolen i går aftes og dette var mit look. Havde en super god aften med dans, julemad, rødvin og dejlige veninder:o)
Jeg var iført kjole og øreringe fra Gina Tricot, ring fra H&M, clutch fra en genner i Berlin og stiletter fra Office.

mandag den 15. november 2010

chikke chloé

Sad og lavede ønskeseddel den anden aften og så slog det mig hvor svært det er at finde på ønsker.. Jeg har fødselsdag den 10. december, så skal derfor finde på ønsker både til min fødselsdag og jul på samme tid. Da jeg var lille begyndte jeg altid at skrive ønskeseddel i august-september måned og havde altid en lang liste når det blev december. Men det er som om at efter at man er blevet ældre, ønsker man sig ikke helt så mange ting... Eller også er jeg bare for vanskelig..? Hmm... Nå, men ét ønske er jeg dog sikker på: en ny pung! Har en stor lak én fra Marc Jacobs og en lille guld hjertepung fra Gucci- som jeg elsker utroligt højt, da jeg har fået den af min kæreste. Men da den har svært ved at indeholde plastickort ønsker jeg mig én i en medium størrelse og efter laaaannngg tids søgen efter den helt perfekte, har jeg kastet min kærlighed på denne fra Chloé. Synes den har den rette underspillede luksus og så passer den perfekt til min Chloé-taske.

I am starting to write down my birthday and Christmas wishes and just found this amazing wallet from Chloé. It goes perfectly with my Chloé bag!

torsdag den 11. november 2010

kapper

Fik nyhedsmail fra Stylegallery den anden dag og så at de havde lavet en samling af kapper under tendenser- med mig i blandt andre. Jeg er selv helt vild med mine to kapper og hvis I også er det, så tjek samlingen kapper ud her og find lidt inspiration.

Love my two capes and the website Stylegallery.com appears to love capes as well. They have made a collection of capes on their website- with my black cape included. Check it out here.

christmas party

Jeg var nede i byen den anden dag og gik lige et smut i H&M. Fandt denne kjole som jeg overvejer at tage på til julefrokost på mit studie i næste uge. Men har dog også andre looks som kunne være en mulighed, så har endnu ikke helt besluttet mig for, om jeg beholder den eller ej. Men fed er den..

Just bought this dress in H&M a few days ago. Maybe I am going to wear it next week for a Christmas party at school.

mandag den 8. november 2010

iPad

Vi havde besøg af mine forældre og min hund i weekenden hvor vi lavede lidt om i vores stue- skønt!!! Har fået flyttet om, købt et spisebord og ordnet lidt småting. Selvom vi endnu ikke er helt færdige, synes jeg at det ser rigtig fint ud. Bliver så skønt når det er helt på plads. Det var så dejligt at have besøg af dem igen:o) De havde deres nye (meget lækre) iPad med- så tænkte at jeg lige ville se efter nogle cases til det, som inspiration til dem og jer andre. Min favorit er denne fra Bottega Veneta til ca. 2900 kr. Du kan købe den her.

fredag den 5. november 2010

girls night out

Var til krisekommunikations eksamen i går eftermiddags, hvilket skulle fejres om aftenen. Var med nogle piger ude og drikke cocktails på Hr. Bartels og dette var mit outfit... Det kutteklædte look på det nederste var fordi det regnede da jeg skulle cykle.

Had an exam yesterday and in the evening I went out with the girls. We went to the cocktail bar Hr. Bartels and this was my outfit. The scarf was because it was raining.

Jeans: Monki
Bælte: vintage fra Berlin
Wedges: Bianco
Top: Monki
Armbånd: arvestykke

tirsdag den 2. november 2010

novra


Er faldet pladask for disse støvler fra Proenza Schouler- synes simpelthen at de er så smukke!! Prisen derimod, er dog knap så smuk for studerende:o( De kan købes her for den nette sum af 6000 kr. Synes heldigvis de minder mig lidt om mine fra Monki, så jeg overlever nok med den billige version. Men smukke, det er de!

Just found these amazing boots and wanted to share them with you. Unfortunately they are way too expensive:o( Check them out in the link above.


mandag den 1. november 2010

holiday



Kom til at sidde og kigge på feriebilleder her til aften- farligt når vejrprognosen for resten af ugen lover regn:o( Men så er det jo godt at have nogle skønne ferie-minder at tænke på, der kan holde én varm:o) Disse to- lidt mærkelige fotos (sorry) er fra ferien til Shanghai og Bali i august.
Sweet dreams Camilla

These photos are from the Shanghai/Bali trip this September. The weather forecast says rain all week here in Denmark- but the wonderful holiday pisc make the rain stop for a while:o) Sorry for the weird pics- I know!! ;o)
Sweet dreams Camilla