fredag den 30. juli 2010

ear candy

Et af mine absolut favorit-bands!!! Har oplevet dem live en del gange nu, og de bliver bare bedre og bedre... Love it!! Enjoy:o)

top of the shop

Har lige luret lidt inde på Topshops skønne online-univers og fundet disse lækre sko- er helt vild med dem alle! Tror specielt at begge de brune par støvler kunne blive fantastiske til efteråret.. Men sommeren er så dyr og jeg skal også ud og rejse, så jeg må lige overveje om de sprænger budgettet... Tjek selv dine favoritter ud her.

onsdag den 28. juli 2010

lovely louboutin

Er helt vild med den nye sko-kollektion fra Christian Louboutin. Den er præget af brune naturfarver og består af skønne materialer såsom ruskind og læder. Har valgt et lille udpluk af mine favoritter.

Nederst venstre hjørne: Loubout ca. 5700 kr.
Nederst højre hjørne: Tinasata ca. 8000 kr.
Øverst højre hjørne: Et D´un Plato ca. 6850 kr.
Øverst venstre hjørne: Bibi ca. 4.550 kr.

Se hele kollektionen og køb dem her.

mandag den 26. juli 2010

lyset over skagen




En lille billedserie fra den skønne sommerferie i Skagen. Som I kan se på billederne, bød ugen både på strandture med petanque, kakao i Brøndums have, romantiske middage med min kæreste, hvidvin med veninderne og lyse nætter.

skagen

Ved at der har været uhyrligt stille på bloggen de sidste par uger- sorry, men synes det er så svært at sidde indenfor i sådan et fantastisk vejr, når man kan ligge på stranden med en god bog eller hygge i haven. Så hvis I undrer jer lidt over stilheden, er det blot den fantastiske sommers skyld.
Derudover har jeg været på ferie i Skagen hele uge 29, hvilket har været absolut vidunderligt!! Har bare hygget, været på stranden med vennerne, drukket masser af vin, spist fisk og har haft de sjoveste byture på Hyttefadet. En helt igennem skøn uge! Nogen af jer der har været der?
Her er et af ugens looks.

Strikkjole: genner-fund
Halskæde: købt i Rom (se indlæg om den her)
Wedges: Bianco (se indlæg om dem her)

mandag den 19. juli 2010

merveilleux

Har tidligere omtalt at jeg er en kæmpe fan af Yves Saint Laurent ringe og kunne ikke dy mig for at lave en lille foto-serie med nogle af de aller smukkeste. Jeg er selv helt betaget af nummer 1, 2, 3, 4,7 og 9.. Hvilket er næsten dem alle sammen! De er virkelig smukke og de spøjse former og smukke farver komlimenterer min garderobe super godt. Måske det var sådan én man skulle ønske sig i bachelor-gave?
Jeg har tidligere omtalt min favorit-ring fra YSL men disse ringe er nu gode konkurrenter... Se mit indlæg om den her.
Ringene kan købes forskellige steder udover i YSL butikkerne- bl.a. hos net-a-porter og hos Saks Fifth Avenue. Find modellerne samt links her.

1.
2.



3.
4.
5.

6.
7.
8.
9.

batik tak

Lørdagens look, da jeg var i byen. Jakken købte jeg i sidste uge i en genbrugsbutik. Synes denne vask er rigtig fin og den fungerer godt til både kjoler og shorts.
Så forresten lige at gudeskønne Elin Kling også er faldet for batik-looket og har købt sig en kjole magen til. Se den her.
Kjolen er fra Topshop, skoene er købt i Barcelona og tasken er fra en genner i Berlin.




onsdag den 14. juli 2010

Moschino

Jeg er netop vendt hjem fra en fantastisk tur i sommerhus i Nordjylland. Vi har boet i min kærestes forældres sommerhus ved havet og har tilbragt dagene med at slappe af, læse, spise lækker mad og drikke vin og i det hele taget bare nyde det gode vejr. Der er ikke internet, hvilket er grunden til at der har været stille på bloggen.
Jeg har fået gjort en del genbrugsfund i løbet af de sidste par dage og skal nok uploade fotos, så snart tøjet er blevet vasket. Men kan da lige vise jer min smukke nye taske fra Moschino- fandt den til 20 kr. hos en gammel mand der afholdte loppemarked- and I LOVE IT!!!!

tirsdag den 6. juli 2010

boney m

Blev helt blown away da jeg så den nye haute couture kollektion fra Givenchy. Riccardo Tisci har skabt en kollektion næsten udelukkende bestående af lyse nude farver og guld og som har inspiration i det menneskelige skelet. Resultatet, synes jeg, er et let og forfinet udtryk med skønne detaljer og udsøgte broderier. Og så bliver disse looks jo ikke dårligere af at modeller såsom Natacha Poly og Ming Xi er bærerne af kreationerne. Jeg har ikke tidligere stødt på modellen Daphne Groeneveld (foto 3) men synes hun er så yndig- som en nutidig Brigitte Bardot. Vil helt sikkert følge hende fremover.
Ved godt at billederne fylder lidt meget, men synes ikke at de smukke detaljer kommer til sin ret, hvis jeg sætter dem sammen på en collage.
Se hele kollektionen her.

Kilde: style.com

edgy editorials

Har i et stykke tid været medlem af gruppen "supermodels of the 70s-80s" på Facebook og ville da lige dele gruppen med jer. De uploader hver dag både nye og gamle editorials fra modeblade verden over. Heriblandt også D&G's vinter 1010/1011 kampagne, som I kan se på billederne nedenfor. Synes specielt de strikkede jumpsuits er sjove, men er dog ikke sikker på, at det er det jeg kommer til at trække i til vinter.

garden party

I går modtog jeg mit bachelor-bevis fra Århus Universitet- så skønt at holde det i hånden! Så nu kan jeg altså kalde mig for bachelor i Kinesisk og Journalistisk formidling:o) Glæder mig til at begynde på Handelshøjskolen til september.

Billederne er fra i går aftes, hvor min kæreste og jeg var til en af vores venners dimissons/fødselsdags-fest. Den brune ruskindsjakke købte jeg på et marked under turen til Rom- synes farven er så fin og det lækre natur-materiale gør den meget in lige nu. Øreringene og bæltet er ligeledes markedsfund fra henholdsvis Århus og Berlin.

søndag den 4. juli 2010

tone i tone

Er helt vildt betaget af disse to looks af henholdsvis Sienna Miller (& Jude Law) og Dree Dreehemingway. Specielt Siennas look er meget Kling-inspireret med de lyse ruskindsshorts. Sådan et par vil jeg virkelig gerne have fingre i.

ole lukøje

Syntes lige at jeg ville vise jer mit smukke Ole Lukøje armbånd som er et arvestykke. Det har tilhørt min Moster og var oprindeligt en barneske som så er blevet lavet om til et armbånd. Synes det er en sjov og fin måde at bruge gamle ting på:o)
Her ses det på billedet med en ring købt på et marked.

fredag den 2. juli 2010

sommer

I går spise jeg brunch sammen med min kæreste og min veninde på Globenflakket. Bagefter fik vi friskpresset juice i solen ved åen og gik tur i det dejlige vejr. Dette var mit outfit. Skoene er dem jeg tidligere har omtalt og som jeg endte med at købe. Tjek dem ud her
Shorts: H&M
Solbriller: Gina Tricot
Armbånd: arvestykke
Øreringe: Gina Tricot
Body: H&M
Blonde bh: H&M
Denim vest: købt på marked i Rom