mandag den 28. juni 2010

det uperfekte menneske

Vil blot minde alle jer smukke læsere om brugen af Photoshop og retuchering i editorials osv. Her ser I før og efter billeder af henholdsvis Madonna, Britney og en model i Debenhams bikinireklame. Husk på det, næste gang I åbner Vogue:o)

festival chic

Det ser desværre ikke ud til at jeg kommer til Roskilde- havde ellers regnet med at jeg skulle få min festival-debut i år... Men nåede desværre ikke at få billetter. Disse billeder af Kate Moss, Alexa Chung og Emma Watson får mig til at sukke efter at komme afsted- måske man skulle overveje én-dags-billetter? Nogen af jer der skal afsted?



Glastonbury festivalen 2010

lørdag den 26. juni 2010

speechless

Behøver vist ikke ord for at beskrive dette foto.

torsdag den 24. juni 2010

lykke og lyse nætter

I går aftes fejrede jeg Skt. Hans med min kæreste og 25 af vores andre venner i parken ved Marselisborg slot. Vi grillede, spillede rundbold og sang midsommer-sange. Super hyggeligt:o) Dette var hvad jeg havde på (plus jakke og strik selvfølgelig!)
I dag skal jeg bare ligge ude i solen og læse.

Kjole: Gina Tricot
Halskæde: købt i Rom
Ringe: købt på marked i Berlin

tirsdag den 22. juni 2010

pros and cons?

Faldt over disse til 199,- i dag og overvejer lidt om jeg skal købe dem i stedet for et par nye ballerinaer... Der er virkelig mange der har dem og derfor er jeg i tvivl.. Men synes sådan set at de er et fint alternativ til ballerinaerne.. Hvad synes I?


dienstag

Mødtes med min læsegruppe fra kinesisk til brunch i morges- det var rigtig hygge at se dem igen. Det er altid lidt svært at holde kontakten når man bliver færdig og ikke mere ser hinanden hver dag, så vi forsøger at mødes en gang i mellem og spise brunch. Senere på dagen drak jeg og min skønne veninde Kajsa kaffe på Sigfreds Kaffebar- fantastisk kaffe! De af jer fra Århus der ikke har prøvet det endnu, må altså stikke hovedet derind én dag.

Glæder mig til Skt. Hans i morgen med bål, grill, hygge, gode venner og hvidvin.

Dette var dagens outfit- sorry for den voldsomme blitz- det gik lidt stærkt i morges... Tasken er den jeg købte på marked her i Århus for nogle måneder siden og halskæden er fra Rom. Tjek dem ud her og her.

søndag den 20. juni 2010

marc

Til august åbner Marc Jacobs butik i Århus og den kommer til at ligge i Sui Nui Interiørs gamle lokaler, som ligger i Volden. Det skal nok blive spændende- glæder mig til at se hvad de ender ud med.
Kilde: afashiontale.dk

b-day

I aftes holdte min Mor 50 års fødselsdag og dette var mit look.

Kjole: håndsyet, købt i Thailand
Armbånd: arvestykke
Stiletter: Gucci

fredag den 18. juni 2010

nederdel maximus

Sådan vil jeg blandt andet style min maxi denne sommer- hvad med dig?

leather crane

Synes denne editorial fra det japanske magasin Numero Tokyos juli/august nummer er super fed. Ved ikke om det er manglen på sommer og sol, der gør at jeg igen igen er begyndt at se efter mere mørke looks? Stylingen, farverne og de forskellige former for læder-materialer, sidder lige i skabet og giver det en fin balance mellem roughness og feminitet. Derudover er det sjovt at se designernes navne igen blive brugt i så åbenlys en grad.

torsdag den 17. juni 2010

miss dior cherie reklame af sofia coppola

Elsker elsker elsker denne reklame! Giver mig lyst til at rejse til Paris med det samme! Farverne, den underfundige musik og de pastelfarvede balloner og cup cakes får prinsessen frem i mig...

yummie dresses

Min kæreste og jeg skal til Shanghai og Bali til sommer, hvilket jeg glæder mig meget til! Da jeg læste i Kina benyttede jeg mig af, at få syet en masse lækkert tøj derude, da de er meget dygtige og ikke særlig dyre. Så derfor er jeg så småt begyndt at vælge lidt ud, hvad jeg gerne vil have syet, når vi igen kommer til Shanghai. Disse to fantastiske kjoler fra Glamour Women of The Year Awards 2010, er et godt bud på, hvad jeg kunne finde på at bruge som inspirationskilde til at fået lavet derude. Synes de er vildt smukke på hver deres måde. Der var i det hele taget rigtig mange skønne looks på the red carpet- tjek dem selv ud her



Øverst: Cheryl Cole i Julien Macdonald
Nederst: Noemie Harris

romantiske roma

Så har jeg fået sorteret lidt ud i billederne fra turen til Rom. Har valgt nogle looks samt stemningsbilleder ud, som jeg gerne vil dele med jer.


fredag den 11. juni 2010

roma

Så er jeg endelig tilbage i den virkelige verden efter at have afleveret min bachelor-opgave- wuhuuu:o) Og da jeg allerede har fået svar på min anden skriftlige opgave er der nu SOMMERFERIE! Skønt at kunne slappe af med god samvittighed:o)

Da jeg havde afsluttet bacheloren i fredags var det tid til lidt familiehygge og søndag tog min kæreste og jeg et smut til Rom. Har været i Italien en del gange før, men har aldrig besøgt Rom, så det var dejligt endelig at opleve byen.

Det har været en helt fantastisk tur!! Har ikke fået shoppet meget, da vi har set rigtig mange kirker, museer og ruiner. Men det gjorde slet ikke noget, for byen har virkelig meget fantastisk kulturelt at tilbyde, så det ville være ærgerligt at tilbringe tiden i butikker. Men, et lille marked blev det da til... Har købt lidt smykker, en jakke og en vest- uploader billeder af looks og køb snart. Her ses et par af de halskæder jeg købte. De er håndlavede og stammer fra Afghanistan.

tirsdag den 1. juni 2010

soleil

Selvom jeg skal sidde inde og skrive de næste par dage, synes jeg alligevel at det er så skønt at solen er begyndt at titte frem.. Glæder mig sådan til sommerferie, fregner, solbrune ben og lette sommerkjoler...