tirsdag den 27. april 2010

in the arms of Helios

Min kæreste og jeg sad lige og kiggede feriebilleder fra Kreta igennem her til aften. Min kæreste har taget dette af mig, en aften solen er ved at gå ned.. Elsker lyset og den varme billedet har. Hvor bliver det skønt at gå sommeren i møde snart...

heute

Her får I lige dagens outfit:0)

Shorts: Gina Tricot
Taske: Chloé
Læderjakke: Zara
Halskæde: Pilgrim
Bælte: Vintage
Tee: Gina Tricot

godis

Har lige været ude og kigge lidt i H&M og i Gina Tricot. Burde egentlig ikke shoppe, da jeg snart skal et smut til Berlin, men kunne bare ikke lade være... Har rigtig længe gerne ville have fingre i en lys ruskindsjakke med frynser og da jeg så så den i dag i H&M, måtte jeg bare have den med hjem. Er ikke helt 100% sikker på om jeg beholder det hele- hvad synes I?


kleidung

Her er lige nogle outfits fra de sidste par dage..


søndag den 25. april 2010

la mer

Faldt lige over denne gudeskønne billededserie fra Vogue Paris' maj 2010 issue. Er helt forelsket i farverne, billedernes kompositioner og Natasha Poly's poses. Og det at hun er i klædt forskellige former for "gummisko" synes jeg er så fedt. Dejligt at se at noget mere atypisk fodtøj blive gjort så sexet og feminint. Jeg er selv ret dårlig til at få brugt mine hvide læder Converse, selvom de er så skønne, men denne billedserie sætter da helt sikkert mine drengede sko, i et helt nyt lys... Ved at der er lidt mange billeder, men kunne bare slet ikke sortere nogle af dem fra. De er så fantastiske!!











torsdag den 22. april 2010

d on d

Sidste forår købte jeg en denim skjorte fra Topshop magen til Alexa Chungs. Jeg tror den ville passe perfekt til mine nye Cheap Monday jeans for at skabe et look a la Alexas- jeg vil dog nok bare have wedges på, når jeg iklæder mig det i morgen i skole.
Skal nok sørge for at tage et billede og uploade.

Derudover er jeg også faldet over dette smukke foto af Ashley (tror jeg nok det er?) Olsen. Ved at det tangerer til det too sweet, men synes at blandingen mellem tyld og en hvid tee til sammen udgør den rette kombi. Jeg har selv to forskellige lyse tyld nederdele- en kort og en lang- og tror da helt sikkert at dette look skal prøves af snart. Vil nok tilføje nogle grove smykker og chunky sko, så det ikke bliver for sukkersødt.


onsdag den 21. april 2010

wellies in wales

Så har jeg endelig fået afleveret min eksamensopgave i Medie- og samfundsteori og efter en hel uge med teoretikere såsom Manovich og McLuhan, kribler det i mine fingre for at få opdateret bloggen igen!
Jeg kan desværre ikke lave nogle outfit updates, da jeg stort set kun har været iklædt py hele ugen. Men efter jeg havde afleveret i går, så jeg The Edge of Love med to af mine absolutte favoritter: Kiera Knightly og Sienna Miller. Blev virkelig inspireret af den scenografiske stemning, farverne, tøjet og det walisiske højland. De grønne enge kombineret med gummistøvler og det ruskende hav, giver et meget ægte og nærværende billede som tiltaler mig meget. Den er helt klart seværdig og de to skuespillerinders præstationer rør én dybt.

Jeg skal nok love at kompensere for de manglende updates i den kommende tid:o)



lørdag den 17. april 2010

up and coming

Min søde medblogger Anna fra "infashionwetrust" har lige gjort mig opmærksom på, at sprechstallmeister er på Bloglovin's liste over de 10 "Up and Coming" blogs:o)

fredag den 16. april 2010

pink is the colour of fashion

Elsker den kant denne fotoserie har.. Bliver glad af dens farver, looks og udstråler lidt luksus-rockability. Og så giver den mig lyst til at gå ud og høre skøn musik og danse:o)






torsdag den 15. april 2010

corpse bride

Er helt most efter at have læst og skrevet hele dagen, så må altså lige lave noget andet et stykke tid... Syntes at jeg ville dele denne fantastiske billedserie med jer. Den er fra det koreanske Vogues april issue. Hendes ansigtsudtryk minder mig om Tim Burtons "Corpse Bride". Så smukt!!

冰淇淋 (is på kinesisk)

Har lige talt med min medblogger Anna, fra bloggen "infashionwetrust", og vi kom sådan til at snakke om at rejse.. Bare det at sidde ude i solen og spise is..
Skal til Kina og Bali til sommer- glæder mig som et lille barn! I can't wait...

onsdag den 14. april 2010

solglasögon

Lige et outfit mere... Hi hi.. Overspringshandlinger er fantastiske (og nødvendige!) en gang imellem..
Taske: Chloé
Tørklæde: Gina Tricot
Solbriller: H&M
Jakke: fået designet i Kina
Neglelak: Particuliére fra Chanel

douce

Har siddet på læsesalen siden kl. 9 i morges og er lige kommet hjem. Er så træt.. Men har masser af læsning endnu, så det bliver bare en kort update med dagens outfit. Sorry...



Sko: Bianco
Jeans: Cheap Monday
Skjorte: Gina Tricot
Bælte: Gina Tricot
Armbånd: H&M
Ring: købt i Berlin

tirsdag den 13. april 2010

short(s) story

Jeg har i dag fået udleveret min eksamensopgave, så den næste uge vil jeg nok desværre ikke opdatere min blog helt så ofte som jeg plejer.
Men I skal da lige have dagens outfit alligevel:o)
Jeg modtog forresten min nye MacBook i går- ihhhh hvor er den FAB!!!! Så lille, fin og hvid-skønt skønt:o)

Dagens outfit:
Jakke: købt i Urban Outfitters i New York
Shorts: H&M
Støvler: Bianco
Armbånd: H&M
Tee: Gina Tricot
Ringe: fra marked i Berlin


mandag den 12. april 2010

freitag

Var ude og spise og drikke øl i fredags med min klasse og dette var, hvad jeg havde på. Besluttede mig for at beholde Bianco støvlerne- og har ikke fortrudt det siden. De er virkelig behagelige at gå i!


Outfit:
Nederdel: H&M
Tee: Gina Tricot
Wedges: Bianco
Jakke: H&M
Halskæde: købt i Barcelona
Ringe: fra forskellige markeder og butikker i udlandet
Negelak: Particuliére fra Chanel