mandag den 29. marts 2010

Blogsport har åbenbart nogle problemer med deres server- derfor mangler nogle af billederne på min profil. Satser på at det snart bliver fikset!

søndag den 28. marts 2010

furry winter

Kate Moss blev i fredags nævnt som et af Vogues bud på den bedst klædte den uge- og jeg kan kun give dem ret. Elsker hendes brug af næste sæsons store tendens "teddy bear fur" mixet med skinny sorte jeans og ankelstøvler. Loooove it!
I det hele taget var pels en af de helt store trends under de forskellige shows for vinter 2010/2011 kollektionerne. Både Gucci, Chanel, Lanvin, John Galliano og Emilio Pucci viste henholdsvis jakker, støvler og nederdele i pels.



Jeg er specielt vild med det sorte pelslook fra Lanvin (øverst i venstre hjørne på collagen), den lyse pels med smalt læderbælte i taljen fra Gucci (nederst i venstre hjørne) og den grå i midten (øverste række) fra Chanel. Pelsstøvlerne og pelsbukserne fra Chanel er jeg dog ret overbevidst om jeg jeg ikke kommer til at trække i næste vinter.
På trods af at jeg er inkarneret medlem af dyreværnsorganisationen WSPA, elsker jeg det smukke og elegante ved pels og det at man har mulighed for at holde varmen og se fantastisk ud på én og samme tid. Så efter en vinter i pels, er det dejligt at vide at min sølvgrå pels af polarræv også bliver et hit til næste vinter.


internetkøb og en efterlysning


Havde super travlt med skole og besøg i torsdags, så jeg nåede desværre ikke i H&M... Men har lige købt denne fantastiske sommerkjole over nettet.
Blev inspireret af den stilfulde Elin Kling, da jeg så den på hendes blog i starten af marts. Og siden er den jo blevet meget populær og blev udsolgt på no time i H&M butikkerne.
Glæder mig til at gå på Balis hvide sandstrande i den, med brune ben og en stråhat.


Men fordi jeg ikke nåede i H&M, fik jeg heller ikke mulighed for at købe disse smukke kjoler, som jeg havde tænkt mig at skulle have på til min Mors 50 års fødselsdag- så hvis nogle af jer læsere kender en som sælger en af dem, er jeg meget interesseret (str. 34).









fredag den 26. marts 2010

fab fallulah


Var for et par uger siden til koncert med den charmerende, livlige og yderst talentfulde Fallulah. Har efterfølgende stort set ikke hørt andet musik. Virkelig catchy og underfundigt musik som gør én glad, helt derind hvor hjertet er blødt.

Tjek det ud- det giver én et smil på læben:o)


GAFFA.dk - Fallulah: The Black Cat Neighbourhood (Anmeldelse)

magnifique

Synes disse to par sandaler fra Chanels Spring 2010 Cruise kollektion er helt fantastisk smukke. Kunne virkelig godt tænke mig at stikke mine fødder i disse to par denne sommer!!

ruffles





Sad lige og surfede rundt på net-a-porter.com- ihhh hvor har de mange fine ting..! Er helt vild med denne smukke silkekjole Notte by Marchesa til den nette sum af DKK 6.921,-
Jeg ville sætte en smuk clutch- som eksempelvis denne i krokodilleskind fra Nancy Gonzales til DKK 13.175,- og et armbånd eller en ring til. Det kunne for eksempelvis være en af disse to fra Roberto Cavalli. De har nogle dejlige turkise farver kombineret med guld og slangehoved. Ring: ca. DKK 1750,- Armbånd ca. DKK 3770.-

Og så selvfølgelig det obligatoriske par tårnhøje stiletter!




onsdag den 24. marts 2010

vidunderlivet


På opfordring fra min medblogger Mi Confesión vil jeg gerne gøre opmærksom på Vidunderlivet. Med Vidunderlivet sætter Kræftens Bekæmpelse fokus på forebyggelse af livmoderhalskræft som rammer ca. 400 kvinder om året i Danmark. En undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse viser, at en af hovedårsagerne til at ca hver 4. kvinde vælger at udeblive fra screening af livmoderhalskræft er manglende viden om sygdommen og det skal der laves om på. Så hvis du ligesom mig støtter vidunderlivet og ønsker at sprede budskabet om sygdommen så kopier en badge og husk at link til vidunderlivet. I kan finde mere fakta om sygdommen, screening, vaccine, pris og andre nødvendige informationer på vidunderlivet.dk.
Follow my blog with bloglovin

tirsdag den 23. marts 2010

watch me


Bliver bachelor til sommer og er efterhånden ved at begynde at tænke på hvad jeg skal ønske mig i gave.. Har ikke haft et ur siden jeg var 12- simpelthen fordi jeg er yderst vanskelig.. Har tænkt at et herreur måske var noget, da jeg ofte finder dameure for pyntede og/eller for pæne. Faldt over dette billede af, den altid fashionable Mary-Kate og er helt vild med hendes guld Rolex!! Den rette kombi mellem maskulinitet og kvindelig skønhed.

gude skønne gucci



Synes der er noget magisk over Guccis forår/sommer 2010 kampagne. Selve temaet er "summer cruise" og billederne skriger langt væk af luksus ferie- og hvem kunne ikke bruge en luksusferie til en bounty strand lige nu?

adax






Salerno
1. mål: 40x34. Findes i farverne: sort, mørk brun og cognac. DKK 1799,-
2. mål: 26x18. Findes i farverne: sort, mørk brun, rød og cognac. DKK 999,-


Faldt for noget tid siden over den helt nye ADAX kollektion og forelskede mig i dette nye udtryk. De har en god størrelse og kan nemt rumme et par ballerinaer til sommer, når man få ømme fødder af stiletterne.
Jeg har hørt forskellige steder at de er udsolgt, men håber at de stadig har dem i Salling her i Århus. Jeg vil nok gå efter... ja, det ved jeg faktisk ikke.. Synes de er så fine..

bella vista




Er helt vild med dette look fra modeugen i Milano. De douce støvede farver kombineret med palietter og den smukke clutch. Wauw!! Og neglelakken Particuliére fra Chanel kan jeg godt forstå hun er vild med- det er jeg også. Har næsten ikke gået med andet siden jeg købte den.

H&M Garden Collection




Nu varer det ikke længe før H&M Garden Collection kommer i butikkerne. Den bliver solgt i alle H&M butikker i DK fra Torsdag den 25. Marts 2010.
Jeg er helt vild med alle disse på billederne. De lette farvestrålende sommerkjoler bliver fine til strandturen og med et par shorts og stiletter til om aftenen.
Og den smukke lyse kjole på det nederste billede var love at first sight!

mandag den 22. marts 2010

Spring


Mmmm- kan simpelthen ikke vente til foråret for alvor begynder. Glæder mig til at se de første vintergækker, til at sidde ude i solen så fregnerne titter frem og til at mærke forårsbrisen på mine bare ben. Synes at dette NYC billede fanger mine forårsforhåbninger ret godt. Meget smukt outfit- er vild med den yndige kjole tilsat de røde stiletter og hatten for at tilføje lidt kant.

début

Efter nogen tids overvejelse og research, har jeg besluttet mig for at starte min egen blog. Jeg vil primært nedfælde mine tanker om mode og tendenser men vil ikke begrænse mig selv ved udelukkende at kalde det en modeblog. Kort og godt: jeg beskriver det der gør indtryk på mig.