torsdag den 30. august 2012

copy kitty




Har helt glemt at vise jer dette look. Det er efterhånden et par uger siden og er fra en super hyggelig aften med nogle gode venner. Inspirationen er tydelig- fantastiske Emmanuelle Alt's næsten ikoniske look.

A look from a few weeks ago- inspired by this almost iconic EA-look. 

Denim shirt: Topshop
Belt: Levi's (vintage)
Bracelet: from Mexico

onsdag den 29. august 2012

happy def.: characterized by or indicative of pleasure, contentment, or joy


Jeg var oppe og forsvare mit speciale i går og kan altså nu kalde mig for cand. ling. merc med en bachelor i Kinesisk og Journalistisk formidling og med en kandidatgrad i Virksomhedskommunikation- hvilket jeg lige skal hilse og sige er SKØNT! Eksamen gik godt og jeg og min specialemakker blev begge belønnet med en 10'er, så det var dejligt.
Nu har jeg allermest lyst til at ligge i sengen og se serier i en måneds tid, men har lige en kandidatfest på fredag og en flytning til Dubai på onsdag at forberede, så det må vente. Men pyt- satser på at der bliver tid til afslapning ved poolen i Dubai;o)

Yesterday I graduated from University with a really nice grade so I am pretty happy these days:o) Now it's all about preparing for my party on Friday and our moving to Dubai on Wednesday so there is no time to relax just yet. 

søndag den 26. august 2012

la vie est belle





I LOOOVE this Isabel Marant jacket!

Dagens inspirationsbilleder er alle af den fantastiske italienske blogger Chiara Ferragni og jeg er helt betaget af disse looks. De er meget forskellige men rammer alle et eller andet i mig. 

Todays inspiration is all of the fantastic Italian blogger Chiara Ferragni. I am amazed by all of these looks!

torsdag den 23. august 2012

donnerstag



Disse to billeder beskriver mit liv i de her dage meget godt. Eksamenslæsning og pakning- gab... Glæder mig virkelig meget til at få min sidste eksamen nogensinde overstået på tirsdag! Super spændende!!
By the way, mine varer fra Zara ankom i går og de er et kæmpe hit:o)

I guess these two pictures describes my life right now pretty well... My final exam at University EVER is next Tuesday and then we will be moving to Dubai only 7 days after my exam! So exciting!!

tirsdag den 21. august 2012

it's all in the (leather) detail

Chloé, Susanna boots $930


Proenza Schouler, PS11 clutch, $1,230
Jospeh, Frank a-skirt, $1,000

Balmain, skinny leather pants, $3,400 

Alexander Wang, wrap dress, $854

Synes disse læder items er super fine og jeg er specielt helt tosset med Balmain læderbukserne! WOW, hvor er de fede!!!! Er helt solgt! Hvis jeg havde 20.000 jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle bruge til, var disse et rigtigt godt bud! Find alle de lækre læder-items og flere til, her.

I really like these leather items and I must say the leather pants from Balmain has hit a soft spot in me. I absolutely love them! Do I love the prize? No so much... Find some more leather goodies right here

fredag den 17. august 2012

orient express


Jeg har netop bestilt disse to smukke ting fra Zara. Skoene tænker jeg at bruge til arbejdsbrug i Dubai (når og hvis jeg får et arbejde...) og bukserne syntes jeg bare var så fine! Der er et eller andet ved det orientalske mønster der gør dem mega fede. Pris: bukser: 299 kr. og 559 kr. for stiletterne.  

Just bought these from Zara today. 

torsdag den 16. august 2012

inspirazione








Gad godt være iført et af alle disse super smukke og spændende looks i dag men det er jeg desværre ikke. Her står den på sweat pants og en gammel Armani top- for man kan lige så godt face it- det er bare lidt bedre og sidde og lave specialeforsvar i end et pencil skirt! Nu hvor jeg tænker over det er den her gamle Armani-sag måske ikke så tosset- er ret vild med dens sporty look... Hmm... God dag derude.

Think these looks are super beautiful and I love all the patterns! Wish I was dressed like that today but since I am home preparing for my master's exam I'm wearing sweats and an old Armani top. Not very classy but super comfy! Now that I think of it, this Armani piece isn't so bad after all- kind of like the sporty look of it... Hmm... 

Today's "look"

tirsdag den 14. august 2012

dienstag







Har lige modtaget Zara's lookbook for august og her får I mine favoritter. Bliver bare endnu engang bekræftet i hvor SKØNT det er, at der også findes Zara i Dubai:o) Udover Zara, har de bl.a. også Topshop, Forever 21, Mango og H&M- så high street mærker er der heldigvis rigeligt af.

Zara August lookbook- here are my faves. Luckily there are plenty of Zara shops in Dubai too! Yay!

mandag den 13. august 2012

gold/green/blue



Dette fine fine Lulu Frost armbånd er lige nu sat ned med 50% på theoutnet.com- find det her.
Er I ude og nyde det fine sommervejr? Her går tiden med nedpakning af vores lejlighed og med at lave specialeforsvar som desværre kun ligger en uge inden vores afrejse. Det er lidt mærkeligt at skulle pakke sine pelse og vinterjakker ned uden at vide hvornår de kommer i brug igen...

Right now you can get this very nice Lulu Frost bracelet with a 50% discount- right here

torsdag den 9. august 2012

desert






Som lovet vil jeg fortælle jer hvad jeg har gået og brugt meget af min tid på gennem de sidste par måneder. Udover specialet har M og jeg ligeledes skulle planlægge vores flytning til Dubai, hvor M har fået job. Jeg har endnu ikke fået job dernede men leder ihærdigt.
Jeg skal forsvare mit speciale i slutningen af august og så flytter vi i starten af september- altså om ca. 3 uger!!! YIKES! Hvor er det tæt på nu! Vi glæder os super meget og kan ikke vente med at skulle afsted! Men samtidig synes vi også at det er vildt hårdt at skulle sige farvel til vores dejlige familier og alle vores skønne venner men ja, som ovenstående billede siger så rammende, så "Oh Darling, let's be adventurers", hvilket beskriver vores rejselyst meget godt.

Jeg vil naturligvis fortsætte med at blogge om mode og tendenser men jeg kan ikke love at der ikke der sniger sig en kamel, en ørken og måske et par strandbilleder ind en gang imellem, hvilket jeg håber at I, kære læsere, er helt okay med. Jeg sætter meget stor pris på, at I følger med og vil da håbe at I har lyst til at være adventurers sammen med mig på bloggen.

Pyha, lang smøre! Vil slutte nu men hvis I har spørgsmål til dette ørken-eventyr eller til alt muligt andet, skal I endelig ikke holde jer tilbage- fire away! Og hvis nogen af jer har været i Dubai og har nogle gode tips, må I endelig sige til!

As promised I will tell you guys what I have been spending a lot of my time on lately. Besides writing my Master's thesis I have been planning me and M's emigration to Dubai! M has got a job there from mid-September so we will be moving in the beginning of September- which is in about three weeks! YIKES! Pretty scary but also very exciting:o) 

I will continue blogging about fashion and I hope you guys will keep reading and follow me on my fashion adventures in the desert city. 
Feel free to ask if you have any questions. Have you been to Dubai? Any nice stores, beaches or clubs I just need to know about?

donnerstag


Dagens inspirationsfoto. Jeg checker ind senere i dag og fortæller hvad det er der har taget så meget af min tid på det seneste. Ha en dejlig dag!

Today's inspiration. See ya later! Have a nice day. 

mandag den 6. august 2012

grrrrr


I absolutely love this Ece Sükan look!! Wow! This Turkey Vogue editor really nailed it. 

onsdag den 1. august 2012

film noir






Synes disse sort/hvide billeder er super inspirerende! Specielt er Bardot og Picasso nogle af mine yndlingsmotiver.
Jeg har nu afleveret specialet men har fortsat travlt- der sker nemlig ret mange ting lige for tiden, men dem får I snart mere af vide om:o) Ciao!

Lovely pics which I find very inspirational. Got some big news to tell you Guys soon... Very soon;o)