mandag den 30. april 2012

yellow/blue



Var til M's kusines konfirmation i går og havde dette på. Havde egentlig bestemt mig for at have min nye kjole på som jeg bloggede om her, men syntes alligevel at det var lidt for koldt så endte med bukser. Synes farven på toppen matchede min halskæde fra Rom perfekt! 

Wore this yesterday at a family event. 

lørdag den 28. april 2012

granny


Har arvet denne ring af min søde Mormor som døde i januar. Farven er dog ikke helt så blå i virkeligheden som på billedet. Synes den er så fin og så kan jeg rigtig godt lide tanken om at den har tilhørt hende...

I have inherited this ring from my dear Grandmother who passed away this January. The color isn't quite that blue irl. Think it is so beautiful and I kind of like to have something that has been hers. 

fredag den 27. april 2012

today's color/texture/pattern inspo









Her får I lige et overflødighedshorn af inspirationsfotos til at forsøde jeres fredag. Ha en vidunderlig dag!

Some inspo pics to sweeten up your Friday. Have a wonderful day Guys! 

torsdag den 26. april 2012

little black one


Vila dress: 399 DKK

Købte denne kjole i dag, da jeg skal til konfirmation i weekenden (tror i hvert fald at jeg kommer til at have den på- har det nogle gange med at ombestemme mig i sidste øjeblik, kender I det?). Har købt den i sort men på det øverste billede får I en idé om hvordan den ser ud på. Synes det er så fint at den er så dyb i ryggen. Eftersom den blev købt til åbningen af butikken, fik jeg 25% rabat. 

Bought this black dress today. I'm crazy about the back! And I even got 25% discount- nice! 

tirsdag den 24. april 2012

navy


Notte by Marchesa: $500 (2.700 DKK)

Camilla Skovgaard: $300 (1.688 DKK)

Forår= bryllupssæson! Jeg skal desværre ikke til nogle bryllupper men hvis jeg skulle, var dette et rigtigt godt bud på, hvad jeg gerne ville have på. Begge dele er på udsalg lige nu på The Outnet

Spring time is wedding time but unfortunately I'm not going to any weddings this season. However, if I were I wouldn't mind wearing this. It's on sale at The Outnet

mandag den 23. april 2012

gym

Source: this very inspiring blog 

Er lige kommet hjem fra den bedste spinning-time ever! Super skønt når man bare kan mærke at kroppen arbejder, pulsen stiger og benene syrer til. Glæder mig til morgendagens bodyfit-hold!

Just got home from the gym- gosh it was GREAT! Can't wait to go back tomorrow. 

lørdag den 21. april 2012

black/white/black/white/black/white



Ligger under dynen og ser film og lytter til regnen- elsker regnvejr! Det virker så dejligt beroligende. Nyder ikke at have planer i aften og slapper af efter en dag med speciale, 7 km løb og styrketræning. Men ville bare lige tjekke ind og sige hej.
Looket er fra en dag i ugen hvor jeg var ude og lave interviews til specialet.

Watching a movie and listening to the rain- love it. The look is from last week. 

fredag den 20. april 2012

freitag





Pics from this morning before M & I went out to brunch. Have a great night!

onsdag den 18. april 2012

the one that got away


Ville simpelthen ønske at jeg havde købt disse helt vildt skønne stiletter i Zara mens de stadig var til at få fat i. Har fortrudt det bittert hver gang jeg enten har set andre med dem på eller når jeg (forgæves) har prøvet at finde et par helt enkle smukke sorte stiletter. Øv med øv på. Ber´til at Zara finder på at sælge dem igen.

The one and only: the perfect stiletto! Which I unfortunately didn't buy when Zara still had them:o(

tirsdag den 17. april 2012

romeo & juliet


Min søde og smukke veninde Julie som jeg var til blogging-arrangement med i dag. Hun har lige startet sin egen super fine blog- synes helt sikkert at I skulle tjekke den ud- lige her!

Picture of my lovely friend Julie from today. She has just started her own blog which is really cool- think you guys should check it out- right here!

uni-fied



På vej ud af døren til forelæsning på uni- faktisk om noget så relevant som Corporate Blogging- looking forward to it! Ville bare lige vise et photobooth close up af min Topshop skjorte som jeg har piftet lidt op med en halskæde (fra et marked i Tyrket) i kraven. Well, have to go- adjö!

On my way to a lecture at uni about corporate blogging. Hope it's gonna be great. Just wanted to show you a photobooth close up of my shirt from Topshop spiced up with a necklace I bought at a market in Turkey. 

mandag den 16. april 2012

today


Sneak peak from today's look.

søndag den 15. april 2012

wish

Wish I was out doing this...

or this.... 

wearing this...

and this too... 

instead I'm actually doing this!

Have a nice Sunday my dear readers. 

lørdag den 14. april 2012

i cross my heart



Fine fine øreringe- måske det er dem her jeg har været på udkig efter uden at vide det..? Billedet stammer fra Vogue's april issue og øreringene sidder på Magdalena Frackowiak.  

Pretty nice earrings- maybe they are the ones I have been looking for? The pic is from Vogue's April issue and the model is Magdalena Frackowiak.  

fredag den 13. april 2012

fab

Fabiana-Alexander Wang

Oi! Kender I det når I lige pludselig kommer i tanke om noget I drømte om i nat? Det er lige sket for mig- og ja, jeg drømte altså at jeg ejede disse Alexander Wang skønheder (tror at jeg har blogget om dem før). Det var så én af de drømme man ville ønske var virkelige!

Dreamt about these Alexander Wangs last night- wish they were mine!

freitag


Havde egentlig ikke tænkt mig at jeg skulle købe noget fra H&M's Exclusive Collection men nu hvor min favoritkjole fra kollektionen (selvfølgelig) er udsolgt, ærgrer jeg mig noget så grusomt.. Tænk, 2499 kr. for sådan et mesterværk! Piv...

Hvad står jeres fredag ellers på? Her skal der skrives speciale (hvis jeg ellers kan koncentrere mig for de vildt larmende håndværkere der er ved at lave vores have om) og ellers skal jeg ud og løbe og til træning. I aften: dinner med min veninde Stine og koncert! God fredag!

Didn't plan to buy anything from the Exclusive Collection from H&M but now I kind of regret I didn't get this amazing dress. 
What's you Guy's plan for today? I'm supposed to write on my master's thesis, go for a run and later to the gym. Tonight: dinner with my friend Stine and concert!

torsdag den 12. april 2012

wear wish

Today I would like to wear: 
This look

or this amazing all white look..

or perhaps this wonderful flower-combo. 

onsdag den 11. april 2012

match


Today's detail.
M has been really busy the last week and he is finally home again so tonight is all about "us-time"! Yay!

tirsdag den 10. april 2012

a la acne



Har været ret så vildt med Acnes mint strik i et stykke tid- synes både at farven og snittet er helt perfekt. Hvis man er vild med denne lidt mintgrønne farve og gerne vil have en strik med samme vibe som Acne-strikken, har Gina Tricot lige nu denne udgave til 199 kr. 

Love this knit from Acne! The one below from Gina Tricot has kind of the same vibe (the quality is of  course much cheaper and so is the price).  


søndag den 8. april 2012

east-er


Happy Easter from me (and the stylish Emma Watson)

lørdag den 7. april 2012

tulle = tyl







Som lille var et af mine største ønsker at gå til ballet. Jeg plejede at låne min søde mosters balletsko fra da hun var barn og hoppe rundt i dem. Kom desværre aldrig til at gå til ballet, da jeg er opvokset i Skagen som ikke havde en balletskole. Ved ikke om det var det fluffy lyserøde tyl, det at ens hår skulle sættes fint op i en knold, den yndefulde dans eller de smukke sko med silkebåndene der gjorde det, men fortryllet af balletten var jeg altså. Og er det nok stadig... God aften:o) 

Have always been enchanted by ballet- and I probably will be for my entire life. 

torsdag den 5. april 2012

miss minty


Har allerede denne sko fra H&M i hvid og mørkeblå og boede nærmest i dem sidste forår/sommer. Og nu har jeg så set at de er kommet i denne fine mintgrønne- perfekt til brune stænger til sommer! Haps, skal da vist forbi H&M når butikkerne åbner efter påske. Og så koster de ik mere end 79 kr! Nå, må løbe- nyder det gode vejr med at vaske vinduer og høre Mads og Monoplet og senere står den på træning. Ciao!

I already have this H&M shoe in white and dark blue but I think I'm gonna get this one too! Love the color- perfect for the summer! Well, have to go- playing housewife at the house today while listening to the radio:o) What a great weather! Ciao!