lørdag den 31. marts 2012

bordeaux




Så sidder man her- bum! Lørdag aften og skriver videnskabsteori. Suk.. Næsten en hel weekend i selskab med Habermas, Gadamer, Nietzsche og en pose sukkerærter- så bliver det vist ikke meget mere festligt... Ej, skal ikke klage- var til en fin åbning af Godsbanen i går og derefter til surprise party, hvilket var super hyggeligt. Billederne er fra i går aftes. Jeans fra H&M, Monki tee og så mine elskede Zara stiletter (bloggede om dem her).

Saturday night and I'm just sitting here enjoying my thesis:o( Not really... But had a great day yesterday- went to an opening of a concert hall and afterwards to a friend's surprise party. Wearing H&M jeans, Monki tee and my darling new Zara-shoes (you can read about them right here). 

fredag den 30. marts 2012

wraaa


Et lille detajle-snap shot fra i dag. Er godt træt efter specialeskrivning og træning men der er no rest for me- skal til åbningen af Godsbanen lige om lidt. Ciao!

A sneak peak of today's look. 

torsdag den 29. marts 2012

donnerstag

 Tote




Synes alle disse ting er både fede, smukke og sjove og jeg havde bestemt ikke noget imod, at de boede hjemme hos mig!

Wouldn't mind if all of these were living in my apartment!

onsdag den 28. marts 2012

green day





Alt min tid går nærmest med speciale og træning lige for tiden, hvilket er spændende og dejligt men så er det også dejligt når der bare en gang imellem sker lidt andet. I går var jeg og min veninde/specialemakker til KPMG konference om Kina (vi skriver om kinesiske forbrugere i vores speciale) og jeg havde dette på. Lidt ærgerligt at skulle sidde inde i sådan et vidunderligt vejr men til gengæld havde vi nok Aarhus bedste udsigt udover hele byen og over vandet! 

These days I spent all my time on my thesis or at the gym, which is exciting and great but then sometimes it's nice to do something different for a change. Yesterday I went to a conference about China (I am writing about Chinese consumers in my thesis) and this was my look. 

Dress: Zara
Bag: Chloé
Sunnies: Bik Bok
Scarf: Acne
Belt: Gina Tricot
Jacket: Zara

mandag den 26. marts 2012

vintage wondie


Købte denne jakke i en genner sidste forår og nu hvor det er begyndt at blive varmere udenfor er den blevet hevet frem igen. Synes stadig den er super fin. Hurra for genbrug!

Bought this vintage jacket last Spring and I still love it!

lørdag den 24. marts 2012

jason wow


                        

Synes Diane Kruger ser fantastisk ud i denne Jason Wu Fall 12 kappe. Ønsker mig alt ved dette look! Og Kelis stiletten fra Gucci topper bare looket perfekt! Wow! 

Think Diane Kruger looks stunning in this Jason Wu Fall 12 cape. I want every piece in this look! And think the Kelis stiletto from Gucci makes this look just perfect! I LOVE IT! 

fredag den 23. marts 2012

stars and stripes


Dagens. Har en sehr schön fredag aften. Min veninde Stine er på besøg til rødvin og hjemmebagt pizza. Go fredag!

Today's look. My friend Stine is visiting- having pizza-and-red-wine -night. Have a great night!

torsdag den 22. marts 2012

happy blog-day


I dag er det præcis 2 år siden jeg lancerede bloggen:o) Hvor går tiden dog hurtigt! Tusind tak fordi I følger med- det betyder super meget for mig, at vide at der faktisk er nogen der læser det jeg skriver. Det ville ikke være det samme uden jer. TAK:o) Jeg håber at I fortsat vil læse med. /C

Today it is 2 years ago since I launched the blog! Yay! I just want to thank you guys for following- it means the World to me:o) THANKS! I hope you will keep reading in the future. /C



onsdag den 21. marts 2012

new in

 Clutch Monki: 99 kr. 

 Pastel tee: 60 kr. 
Hvid tee: 129 kr.

Loafers: 349 kr. 

Lovede jo at jeg ville vise jer de par købt jeg gjorde den anden dag. Hmm, gik vist lidt pastel-amok...  Er specielt glad for mine loafers fra H&M. 


Bought these wondies the other day in Monki and H&M. 

tirsdag den 20. marts 2012

yves






Jeg er jo en sucker for lækker make up og blev derfor henrykt, da jeg for noget tid siden blev spurgt om jeg ville teste bl.a. disse produkter for Yves Rocher. Modtog de fineste 3 små glas med øjenskygger i forskellige perlemorsnuancer. Har testet dem alle om min favorit er den ovenstående- den er så fin når den kommer på øjelåget (husk dog lige at puste på penslen inden I påfører det, da den ellers drysser en lille smule). Og med cremeøjenpennen som det sidste touch er man good to go! Prisen er ret fair og så er det naturligvis øko:o)

mandag den 19. marts 2012

a sun(ny)day



Yesterday's look.

Sweater: vintage
Jeans: Gina Tricot
Bag: vintage
Boots: bought in NY
Belt: Levi's (vintage)
Sunnies: Bik Bok

søndag den 18. marts 2012

vår aka spring

Her får I lige lidt snapshots fra min skønne weekend..


Snapshots from a great weekend... 

lørdag den 17. marts 2012

wonderful weather, workout & wine




Havde simpelthen den bedste dag i går! Startede ud med et meget vellykket specialesamarbejdsmøde med den virksomhed som jeg og min veninde skal skrive speciale for, dernæst tog jeg lige et smut rundt i et par butikker og nød det fine vejr (fik et par ting med hjem- viser dem senere). Om eftermiddagen stod den på træning- først et bodyfit hold og så 6 km løb efterfulgt af en dejlig romantic dinner med M. Klokken 22 tog vi hjem til vores skønne venner, Stine & Johan, hvor den stod på vino og øl. Kom i seng ved 4-tiden- rigtig godt træt men med et smil på læben.
Nå, må hellere smutte igen- ud og nyde det gode vejr! God lørdag, søde læsere:o)

Had a great day yesterday! Meetings, shopping, a lot of exercise and romantic dinner with M. In the evening M and I went to some sweet friends' house for wine and beer. What a great day! 
Have a wonderful Saturday sweet followers:o) 

My look Yesterday evening:
Tee: Monki (new)
Bag: vintage
Jacket: Urban Outfitters (bought in NY)
Jeans: Monki
Nail polish: Miss Minty from Gosh
Bracelet: Vero Moda
Fringe boots: bought online

fredag den 16. marts 2012

pretty pastels

3.1 Phillip Lim SS12 






En af de sommer-tendenser jeg er allermest begejstret for er pasteller. Da jeg så Phillip Lim's SS12 kollektion vidste jeg, at det ville blive én af mine favoritter (når min hud ellers får lidt mere farve!) Har her samlet lidt inspirationsfotos til jer. 
Synes skjorten fra Nastygal på det nederste billede er så fin (det er der åbenbart også andre der synes- den er nemlig udsolgt, øv)

Ever since I saw the Phillip Lim SS12 collection my heart has been pounding faster every time I have seen pastels. I love it! Can't wait until my pale skin is getting a little bit more tanned- then I will be wearing these lovely colors. The last picture with the shirt from Nastygal is so so pretty!

torsdag den 15. marts 2012

guccio gucci




Fine fine Gucci Runway SS12 looks på div. front covers. Specielt de to øverste er helt fantastiske! Ville simplethen give min højre arm for én af Gucci jakkerne fra SS12 Runway kollektionen! De er SÅ fine og pasformen gør at de er SÅ pæne på. Se bl.a. dette indlæg hvor jeg prøver én vi fik ind på kontoret til en VIP.

Stunning Gucci Runway SS12 looks from different front covers. I'm completely amazed by the first two! I just love the jackets from the SS12 Runway collection! The are so beautiful and the cut makes them perfekt- check out this post where I am trying a sample for a VIP at the office. 

onsdag den 14. marts 2012

sleepy hollow


Som I jo nok ved er jeg i fuld gang med specialet hvilket er super fedt men også lidt skræmmende... Har læst og læst hele dagen i dag og må hellere få noget søvn nu, så jeg kan være frisk i morgen hvor den står på mere speciale og træning. Sweet dreams.

Spending all my time on my master thesis..

mandag den 12. marts 2012

add to closet?


Min fætter og hans søde kæreste var på besøg i går og hun så så smuk ud i sin Zara jakke. Er helt vild med den og skal virkelig beherske mig selv for ikke at klikke "add to basket"!!   

Yesterday my cousin and his sweet girlfriend stopped by and she looked amazing in her Zara jacket. I need a lot of willpower not to click "add to basket"!