onsdag den 30. november 2011

godis



De svenskere kan altså et eller andet... Vil helt sikkert overveje de fine skødesløse krøller på øverste pic til nogle af alle julens arrangementer. Så simpelt and yet so chic! Og så er Caroline's jeans altså bare to die for!! Havde møde med Pernille Teisbæk fra Eurowoman forrige uge og hun havde nogle jeans på der mindede om. Så fine!
For lige at vende tilbage til det med svenskerne- personlig er jeg meget mere til svenske blogs end danske og læser da også cirka 5 gange så mange blogs med en svensk blogger bag tasterne end danske. Bare lige et lille tip, hvis I overvejer at læse flere svenske blogs;o)

These two looks- both Sweedes by the way, are great! Love the hair on the top pic and the jeans on the second. There is something about Swedish blogs and fashion- they have an edge which I don't think we manage that well in Denmark, sorry Guys.. 


tirsdag den 29. november 2011

dressed up



Var ude i sidste øjeblik da jeg skulle finde en kjole til julefrokosten i lørdags så jeg købte nærmest alle de kjoler jeg kunne komme i nærheden af, i håbet om at én af dem var den rigtige. Og det synes jeg faktisk denne fra H&M var (returnerede resten af kjolerne i går). Billederne er taget da jeg kom hjem fra festen, så hvis jeg ser lidt træt ud, er det derfor.

Pics of my look for the Christmas party. Finally decided to go for this H&M dress. The pics are taken when I got back home which explains the tired look in my eyes. 


Dress: H&M
Shoes: Zara
Gold ring: bought in Istanbul
Bracelet: H&M

søndag den 27. november 2011

sonntag


Pretty god damn nice shoes! De er fra Sergio Rossi og er lige nu på tilbud på The Outnet til ca. 3.300 DKK. 

Pretty god damn nice shoes! It's Sergio Rossi and right now they are on sale: $590. 

lørdag den 26. november 2011

Julebal

Skal til julefrokost i Group 88 om et par timer og har mega tøjkrise:-( Syntes ellers at jeg var ret godt forberedt men så kom der alligevel et kjole-issue her på falderebet- øv!

Going to the annual Christmas Party tonight and don't know what to wear..!



onsdag den 23. november 2011

nice knit

Fin fin strik fra Topshop.. Synes simpelthen, at den er så yndig.. Ligger under dynen og ser serier men burde nok sove snart- vi har et stort event på jobbet i morgen, hvor vi serverer glögg og æbleskiver og deler julegaver ud til de vigtigste inde for den danske modepresse.

Lovely knit from Topshop.
Laying in the bed watching tv shows but I better get some sleep soon- we are throwing a big event at work tomorrow. We are playing Christmas songs, serving drinks and handing out presents to the most important people from the Danish fashion press.

mandag den 21. november 2011

et lille pip

Er på photoshoot i Pip Studio og tænkte, at jeg lige ville vise lidt pics fra studiet mens jeg venter på, at modellen bliver ready. Bruger forresten blogger på min IPhone- håber at det ser ok ud?

At work at Pip Studio to shoot for the magazine The 88. While I am
waiting for the model to be ready I wanted to show you guys some pics.
By the way- I am using blogger for IPhone for the first time- hope it looks fine?

torsdag den 17. november 2011

ring a ding ding



Ville lige vise jer et par detaljebilleder fra mit look i dag. Ringen er én jeg har fra da jeg var en lille pige (dengang passede den dog på min ringfinger) og synes faktisk at den fungerer ganske fint sådan her også.

Detail shots from today. The ring was given to me when I was a little girl and it's nice to be able to use it today as well. Actually I kind of like it this way;o)

Knit: H&M
Hat: Nasty Gal

onsdag den 16. november 2011

midnight blue



Dette var mit look på job i dag. Knit'en købte jeg for et par måneder siden i Gina Tricot og jeg er virkelig blevet glad for den. Hvis I andre også synes den er "læks" har Cos lige nu én der minder rigtig meget om. Den er dog lidt dyrere end de 199 jeg gav for min- Cos-udgaven koster ca. 660 kr. og kan købes her.

My look today. Wearing my knit from Gina Tricot. Right now Cos have one almost a like it- just not as cheap as mine, but very lovely. You can get it for $ 120 right here

tirsdag den 15. november 2011

red & blue bag



Det er ikke svært at se hvor Phoebe Philo fra Céline har fundet inspirationen til denne vidunderlige taske fra.. Stolen er designet tilbage i 1918 af den hollandske arkitekt Gerrit Rietveld og kaldes "Red & Blue Chair". Jeg er personligt helt betaget af denne "Célinificerede" fortolkning af stolen som taske. Well, min frokostpause er ved at være slut- back to work. Ha en god dag. Ciao!

It's not hard to see where the inspiration for this bag from Céline comes from! The chair is made by the Dutch architect Gerrit Rietveld back in 1918. I must say I'm in love with Phoebe Philo from Céline's interpretation of the Red & Blue Chair. 
My lunch break is almost over- back to work. Have a nice day. Ciao!

søndag den 13. november 2011

mariage



M og jeg var til et vennepars bryllup i fredags og dette var, hvad jeg havde på. Kjolen er en ældre sag, men synes stadig at den fungerer og da den er 100% silke, falder den bare så smukt.

M and I went to some friends' wedding this friday. The dress is an oldie but still a goodie. The 100% silk fabric is so amazing. 


Dress: Filippa K
Clutch: vintage, bought in Berlin
Shoes: Zara
Ring: bought in Istanbul
Bracelet: a gift from M, bought in Mexico

lørdag den 12. november 2011

schauspielerin


Det er vist ved at være et stykke tid siden, at jeg har bragt en editorial her på bloggen, hvilket jeg må se at lave om på.. Nå, men I skal i hvert fald lige have dette fantastiske og super inspirerende pic. Synes simpelthen, at alt ved dette foto er fantastisk. Har altid været betaget af fægtning- der findes næppe nogen sportsgren med et mere elegant outfit! Så smukt!! Dette foto er fra W Magazine SS11. Modellen er skespilleren Mia Wasikowska, naturligvis i Alexander McQueen.

Love everything about this picture! The art of fencing is such an amazing sport and I have always been stunned by the elegance it is exercised with. This is the actor Mia Wasikowska, wearing Alexander McQueen of course, in W Magazine SS11


onsdag den 9. november 2011

nimbus





Lige lidt pics fra i går aftes, hvor jeg var til middag på Nimb med jobbet. Var inviteret af min chef da konferencen omhandlede handel med kinesere, som jo er mit "speciale". Det var en super skøn aften med lækker mad, skøn vin og masser af muligheder for at få udvidet mit netværk. Fed oplevelse at have chefen for Group 88 og Birger Christensen som bordherrer;o) Havde mine nye sko fra Zara på.

My look last night when I went to a fancy dinner with the boss from work. A nice chance to wear my new shoes!

mandag den 7. november 2011

belt me up


Sidder på jobbet og bruger min frokostpause på at finde ud af, hvad jeg ønsker mig i fødselsdags- og juelgave. Synes dette bælte fra nelly.com er super fint. Det koster 199 DKK og fås også i sølv.

Think this belt from Nelly.com is really nice.. And then it's only $36. My lunch break is almost over- better get back to work! See ya!

lørdag den 5. november 2011

ciao bella


Jeg skal til et ret vigtigt møde med jobbet på Nimb i næste uge, og ville ønske at jeg havde denne smukke kjole at tage på. Ved at billedkvaliteten ikke er det bedste, men har desværre ikke kunne opstøve andre. Den ville også være perfekt til julefrokoster, familiejulen og til nytår. Hmm.. Må vist se om jeg kan finde et sted den forhandles... 
M og jeg får vores skønne venner Linus & Kajsa på besøg i aften til mad og vin. Glæder mig rigtig meget. Men vil gerne nå en løbetur inden, så jeg må hellere smutte igen. Ciao!

Want this dress SO bad!!! It would be perfect for the holidays and new year! Have to go- M and I are having friends over for dinner and I would really love to take a run first, so I better hurry.. Ciao!

torsdag den 3. november 2011

mulberry ss12




I går afholdte vi pressedag i Mulberrys butik i København, hvilket var en skøn dag med masser af journalister fra den danske modebranche og diverse kendisser. Butikken var præget af lyserøde drikkevarer, lyserød is, ballon-dyr og tivolimusik, for at skabe den rette "tivoli-møder-engelsk-badeby- stemning", alt sammen var med til at understrege de lidt playfull undertoner i Mulberrys SS12 kollektion. Jeg prøver lige at finde lidt fotos til jer en af dagene.
Ovenover finder I mine favoritter fra den nye kollektion. Ønsker mig dem alle i fødselsdags-og julegave! Hint, hint til de af mine nære der læser med;o) Er specielt helt solgt, når det kommer til Evelina Satchel tasken (den øverste). Synes den er SÅ fin! De kan findes her.

Yesterday we threw our press day at Mulberry which was so much fun! Here are my faves from the Spring Summer 12 collection. 

tirsdag den 1. november 2011

1988







I får lige lidt pics fra photoshootet i går. Tøjet er fra nogle af vores egne mærker; Gucci, Burberry og D&G. I kan se tidligere udgaver af vores magasin "The 88" (som disse fotos skal bruges til) her.
Sidder stadig på job, men vil snart hjemad. Gosh, I'm tired!

Some pics from the photoshoot yesterday. The nice looks are from some of our own brands; Gucci, Burberry and D&G. Watch prew. issues of our magazine The 88, right here
I'm still at the office but think I will go home soon. Gosh, I'm tired!