lørdag den 30. juli 2011

sunny samstag


Har haft en helt igennem skøn dag i dag! Formiddagen bød på brunch hos min søde veninde Marie, hvor vi sad i hendes have og hyggede. Efter et smut ned i byen, tog M og jeg i Rådhusparken, hvor vi læste og nød det dejlige vejr. Håber også at I har haft mulighed for, at tilbringe jeres dag udenfor.

Have had a great day today! In the morning I went to my sweet friend Marie's birthday brunch and in the afternoon M and I went to a park, where we spend the rest of the day reading and enjoying the fantastic weather.

Shoes: H&M
Top: vintage
Shorts: Vintage, Levi's
Sunglasses: Forever21
Tote: Søstrene Grene
Belt: vintage

arty farty

Da der desværre ikke var sol alle dage mens jeg var på ferie i Nordjylland, var der tid til at se lidt på kunst. Er helt betaget af udstilleren, Poul Anker Bechs, værker.

I recently visited an art exhibition with the Danish painter Poul Anker Bech and this was what I was wearing.

Jacket: vintage from Rome
Shoes: H&M
Scarf: vintage
Clutch: Gina Tricot

fredag den 29. juli 2011

inspiración

Source: carolinesmode.com/caroline

Perfect inspiration for my look tomorrow when I'm going to my friend Marie's birthday brunch!

op in dkny


Synes OP ser helt fantastisk ud i denne DKNY dress- den måtte godt finde vej til mit skab!

Think that OP looks amazing in this DKNY dress- wish it was mine!

tirsdag den 26. juli 2011

copenhagen fashion week

Alle dem der desværre ikke selv skal deltage i CFW, som løber af stablen fra den 3. til 7. august, har nu alligevel mulighed for at være lidt med. For udover at kunne følge med på diverse blogs og magasiners hjemmesider, kan man i år også se det i tv. DR K viser hver aften reportager fra dagens shows samt en række forskellige modeprogrammer om alt fra designere til stilarter. Man kan blandt andet se The September Issue, Huset Chanel og Viktor & Rolf: Because we are woth it. Derudover vises de forskellige shows samt forskellige interviews også her.

Information about Copenhagen Fashion Week.

mandag den 25. juli 2011

wilson wonnabe?

M og jeg er netop kommet hjem fra en super skøn ferie i Skagen og omegn. Har været deroppe de sidste 10 dage, hvilket er derfor der ikke er blevet blogget så meget. Sådan er det jo når man befinder sig meget ude i det gode vejr. Disse billeder er dog ikke fra Skagen, men fra vores baggård og blev taget her til aften. Ville lige vise jer mine nye leggings fra Topshop. ELSKER at de er så finurlige- minder mig af en eller anden grund om mit store idol Jenny Wilson og hendes spøjse stage outfits.

M and I have just returned home from a great holiday in the Northern part of Denmark. These pics are not from the holiday but from our back yard here in Aarhus. I'm wearing my new leggings from Topshop and I just love them!!! For some reason they remind me of the amazing singer Jenny Wilson and her funny stage outfits.

søndag den 24. juli 2011

birthday girl

Var til M's fars fødselsdag den anden aften og havde min nye ring og stiletter fra Istanbul på.

Went to M's father's birthday last week and I wore my new ring and stilettos from Istanbul.

Clutch: vintage
Ring: bought in Istanbul
Shirt: H&M
Jeans: Cheap Monday
Jacket: vintage
Shoes: bought in Istanbul

fredag den 22. juli 2011

hair craving

Love BB's hair!

mandag den 18. juli 2011

inspiración

Perfekt look til den ofte regnfulde og kolde sommer i Danmark.

Perfect look for the rainy and cold summer in Denmark.

søndag den 17. juli 2011

travel def.: act of traversing through a geographic region or moving from one place to another. this can be temporarily.



Eftersom jeg snart (fra 10. oktober) skal bo i København i hverdagene og rejse hjem til Aarhus og M i weekenderne, har jeg kigget mig lidt om efter en rejsetaske. Her ser I mine favoritter lige nu:o) Ved godt at Céline Trapeze-tasken ikke helt er en rejsetaske, men tænker at den kan rumme en del;o)
Priserne ligger fra 223 kr., med American Apparel som den billigste, op til 19.755 kr. for vidunderet fra Bottega Veneta.

Since I (from the 10th. of October and for the following four months) will be staying in Copenhagen during the week and traveling back to M and Aarhus in the weekends, I have been looking for a decent travel bag. Here are my favs. I am aware that the Céline Trapeze bag isn't a travel bag, but I think it can contain a lot;o)
The price runs from $42 for the American Apparel bag, up to $3.750 for the beauty from Bottega Veneta.

lørdag den 16. juli 2011

treasures

Selvom jeg ikke får blogget så meget for tiden, på gund af sommerferien og det gode vejr, skal I da ikke snydes for nogle af mine køb fra Istanbul. Både bukserne og toppen er fra Topshop.

Some of the treasures I got in Istanbul. The trousers and the top is from Topshop.

onsdag den 13. juli 2011

red is the color of love

Red pants from Gina Tricot- love them!

tirsdag den 12. juli 2011

silber

Jeg har været i sommerhus ved vandet de sidste par dage, derfor har jeg ikke været den mest aktive blogger. Men men men, har jo ikke glemt at jeg har lovet at vise nogle af alle de dejlige køb jeg gjorde i Istanbul. Købte blandt andet denne lille tynde sølvring, som faktisk ikke har været af min hånd siden- er simpelthen så glad for den!

Have been staying at a beach house without internet for the last few days, which explains the quietness in here. But of course I haven't forgotten that I promised to show you some of the things I bought in Istanbul. Got this beautiful silver ring and I simply just love it!

ispirazione


All I can say is- WOW!

wunderbar


Har lige siddet og luret lidt på Modekungen og Nastygal og synes at disse er ret fine. Er specielt helt tosset med den øverste jakke fra Modekungen.

Lovely items from the online stores Nastygal and Modekungen. I would love to get the white jacket!

fredag den 8. juli 2011

ali baba and the forty thieves

Savner allerede det dejlige vejr, stemningen i byen og de varme aftener. Håber at I nyder sommeren derude?

I already miss the temperatures, the feeling of the city and the warm nights. Hope you guys are enjoying the summer?

torsdag den 7. juli 2011

one thousand and one nights (arabic: كتاب ألف ليلة وليلة‎ Kitāb 'alf layla wa-layla

Som lovet vil jeg, i løbet af de næste par dage vise lidt stemningsfotos fra dejlige, pulserende Istanbul.

The next few days I will show you some pics from wonderful and amazing Istanbul.