mandag den 28. februar 2011

and the winner is...

Natalie Portman in Rodarte dress, Jimmy Choo shoes and Tiffany jewellery.
Cate Blanchet in Givenchy dress and Arpels jewellery.

Mila Kunis in Elie Saab dress.
Gwyneth Paltrow in Calvin Klein dress, Brian Atwood shoes and Louis Vuitton jewellery.

Michelle Williams in Chanel dress, Harry Winston jewellery and Jimmy Choo shoes.

Mandy Moore in Monique Lhuillier dress and Chopard jewellery.

Hvert år til Oscar uddelingen plejer jeg at sidde klistret til tv'et, så det var med stor ærgrelse at jeg måtte droppe det i år, da jeg skulle møde kl 8 i morges:o( Øv øv.. Synes det er så velfortjent af Natalie Portman og dejligt for lille DK endelig at have fået endnu en statuette.
Men her er i hvert fald mine favoritkjoler. Er specielt helt betaget af Natalie Portmans, Gwyneth Paltrows og Cate Blanchets. Skønne farver, lækre materiale og fantastiske snit- wow!

Unfortunately I was not able to watch The Oscars last night but here are my favourite dresses. I am especially crazy about the dresses worn by Natalie Portman, Gwyneth Paltrow og Cate Blanchet.

søndag den 27. februar 2011

testino island

Denne smukke og absolut vidunderlige editorial er fotograferet af den anerkendte Mario Testino for Vogue UK (March 2011). Modeller: Karmen Pedaru & Jourdan Dunn. Denne location kan jo kun få én til at få lyst til at gå i gang med at booke sommerferien allerede nu! Måske man skulle overveje at tage et smut til Thailand igen?? Eller måske Italien.. :o)

UK Vogue March 2011 editorial shot by Mario Testino. The location looks so amazing- maybe you should consider start booking your summer holiday...




red! black! sand!



Jeg er netop faldet over dette foto fra Milan Fashion Week og er helt tosset med farvekombinationen sort, sand og rød- den skal helt sikkert prøves den af- så snart jeg får lidt mere farve.

lørdag den 26. februar 2011

c avant c

Føler mig helt inspireret af den skønne Coco Chanel- derfor det stribede look. Ser dog en smule smadret ud på billedet, hvilket man ikke kan sige om Audreu Tautou i filmen...

fredag den 25. februar 2011

grüne gucci

Meget apropos min post på boggen i går , hvor det var farverne der var i fokus, ville jeg lige dele disse smukke looks fra Gucci f/w kollektionen med jer. Er specielt vild med den blå/grønne farve- skal helt sikkert ud og investere i noget a la den.
Er alene hjemme i aften og har ikke nogle planer, så jeg vil drikke en kop the og kaste mig over filmen "Coco before Chanel" med den smukke og finurlige Audreu Tautou i hovedrollen.

The fall/winter collection by Gucci- I am crazy about the green/blue color. Now I am going to watch "Coco before Chanel".

torsdag den 24. februar 2011

bright young things

Her kommer lige endnu et par vidundere fra LFW. Jeg synes det er så skønt at man kan begynde at se foråret skinne igennem i modebilledet. Er specielt vild med den grøn/blå Miu Miu taske og den pink taske, fra Jil Sander, som er én af sæsonernes it-bags.

Bright colors from London Fashion Week. I especially love the Jil Sander and the Miu Miu bags.

onsdag den 23. februar 2011

london baby, london

Nu hvor alt fokus er ved at blive flyttet fra London Fashion Week til den forestående i Milano, tænkte jeg at jeg lige ville vise et par af mine favoritter fra LFW. Øverst Kate Bosworth til Burberry Prorsum og nederst et coolt look til Mulberry afterparty.
I aften får jeg besøg af et par skønne veninder.

mandag den 21. februar 2011

like a child in a candy store

Hele weekenden er gået med et fantastisk og længe ventet projekt- har fået nye skabe! Det var efterhånden helt umuligt for mig at have alle mine skatte i det lille skab vi havde før, så det krævede køb af et større og højere et af slagsen. Det er bare blevet SÅ fint og jeg har endda fået en hylde kun til smykker, bælter, solbriller osv. Wonderful! Selvom det ikke er et walk in, er jeg nu meget godt tilfreds:o) Sov godt...

My old closet was way too small for all my fashion treasures so this weekend I got at new and bigger one. Even though it's not a walk in I still love it! Sweet dreams...

fredag den 18. februar 2011

forever def: (fôr ev′ər, fər-) for eternity, for always, endlessly

Bestilte disse vidunderlige items hos Forever 21 i går aftes. Glæder mig så meget til de kommer, selvom der dog nok går et stykke tid, før jeg kan iføre mig bikinien:o( Desværre.. Shopper altid stort ind i Forever 21 når jeg er i New York- synes det er helt fantastisk at købe nogle af tidens tendenser til billige penge- så gør det ikke helt så meget, når man efter et stykke tid bliver træt af det. Eksempelvis koster de nude stiletter kun 147 kr. Skønt!

Bought these yummies last night at Forever 21. Can't wait to wear them! I really love Forever 21 and I go there every time I am in New York.

onsdag den 16. februar 2011

wuuuuuow

Har været til ledelsesseminar på uni det meste dagen og i aften står den på release party af en bekendts cd. Men inden, tænkte jeg, at jeg ville dele denne fantastiske Jason Wu F/W 2011 kollektion med jer. Denne er helt klart én af mine favorit-kollektioner fra NY Fashion Week.

Today I have been at uni and tonight I am going to a release party. But before I leave, I just wanted to share these amazing looks from the Jason Wu F/W 2011 collection from NY Fashion Week. Love it, love it, love it!

delicacy


Ved ikke om nogle af jer planlægger at skulle et smut til Japan- men hvis I skal i den nærmeste fremtid, skal I tage et smut forbi the Gucci Cafe, som frem til den 14. marts serverer disse Gucci-delikatesser.

If you happen to be shopping Gucci in Japan, make sure to stop by the Gucci Cafe to experience these Gucci-yummies.

mandag den 14. februar 2011

week-day

Har ikke lavet det store i dag- skulle først have timer på uni kl 14.45, så indtil da har jeg trænet og lavet lektier. Dette var mit look. Havde mine nye støvler fra Monki på.

My look today. I went to the gym in the morning, made homework and went to my classes in the afternoon. I wore my new boots from Monki.

Jeans: Gina Tricot
Bag: vintage
Boots: Monki
Belt: H&M
Rings (made of wood): vintage
Necklace: bought in Rome
Shirt: Gina Tricot

lørdag den 12. februar 2011

einkaufen

I går stod den på lækker brunch og shopping med M. Det var en super hyggelig dag og fik da også et par udsalgsfund fra Monki og Weekday med hjem. Blandt andet et par jeans med betegnelsen: high waist, slim leg og ankle short- tror denne 50'er cut bliver super til foråret. Og så glæder mig til at kunne bruge støvlerne til en kjole med brune ben:o)

My boyfriend and I went out to brunch and shopping yesterday. These are the items I bought.

Sort strik: 80 kr.
Jeans: 60 kr.
Grå nederdel: 50 kr.
Sort kjole: 50 kr.
Støvler: 300 kr.


onsdag den 9. februar 2011

mittwoch

Mit look da jeg var på uni i dag. Trøjen kommer ikke helt til sin ret på disse fotos men den er sådan lidt shiny i virkeligheden og også ret oversized bagpå.
Det øverste billede var egentlig en test af blitzen men synes faktisk at det blev ret spøjst.

My look today.

Jeans: Cheap Monday
Top: bought in Shanghai
Leather jacket: Zara
Fur vest: bought in Shanghai
Ancle boots: bought in New York
Ear rings: Gina Tricot
Bag: vintage

noir


Er ret vild med ovenstående smykker fra Bjørg- specielt den øverste ring, meeeeen synes nu at de 2.587 kr. den koster er lige i overkanten for én på SU. Må på jagt efter et billigere high street alternativ. Den øverste kæde med det lille hjerte-vedhæng er bare SÅ anderledes og smuk- den ville jeg virkelig gerne have fingre i... I kan jo tjekke deres site ud her.
Så forresten "Black Swan" den anden dag- wow! Den er virkelig så smuk, velspillet og uhyggelig, på én og samme tid. Virkelig en anbefalelsesværdigfilm uanset om man elsker ballet eller ej.

I am crazy about theses pieces from Bjørg- especially the doubble ring and the heart chain- wow! Check out the web site in the link above.
Have you Guys seen "Black Swan"? I have and I really loved it!

mandag den 7. februar 2011

montag

Har haft en lang dag i dag, med forelæsninger fra i morges til klokken 18.30, så jeg er virkelig træt nu. Glæder mig til at hygge med Martin i aften- så står den på Kushmi the, Nupo snack og film. Havde min nye Gina Tricot skjorte på i dag og prøvede at eksperimentere lidt med en ny frisure.

Have had a really long day today and now I am looking forward to a relaxing evening with Martin.