søndag den 30. maj 2010

the white stripes

Har haft en skøn men noget travl weekend. Fredag skulle min kærestes band varme op for Dizzy Mizz Lizzy (vildt sejt!), lørdag var vi til karneval i Aalborg, hvor han også spillede og nu søndag, står den på bachelor skrivning- igen igen.. Godt at det snart er til at se en ende på den.

Men for lige at vende tilbage til Dizzy-koncerten- NØJ hvor var det fedt! Har altid elsket Dizzy, men det var min første koncert med dem og jeg blev helt blown away. Det var så vildt- helt klart én af de bedste koncertoplevelser i år. Må desværre løbe- skal have skrevet 4 sider mere inden vejledningen på uni i morgen kl. 10.
Outfittet på billedet er fra en dag i sidste uge på vej til uni.

tirsdag den 25. maj 2010

pinse-solen danser

På trods af at jeg har haft travlt med min bachelor-opgave har jeg alligevel haft mulighed for at sidde ude i haven og læse og nyde solen. Her stammer det øverste outfit fra. Billedet nedenunder er fra en dag i sidste uge, hvor jeg var ude og spise brunch med en af mine veninder. Beklager den dårlige billedkvalitet, men som I kan se er de taget med min Iphone.

mandag den 24. maj 2010

flowerbomb

I må meget undskylde den sløve blogopdatering på det sidste, men min bachelor-opgave tager det meste af min tid. Jeg lover at det ændrer sig så snart den er afleveret...
Jeg er medlem af Facebook gruppen Supermodelsofthe70s-80s.org, som bringer rigtig mange fede editorials- bland andet denne med Polina Kouklina. Den minder mig om at der snart er sommerferie i vente- skønt:o) Tjek evt. gruppen ud- den er super fed.

onsdag den 19. maj 2010

safari

Dette look er ikke dagens outfit, men det bliver forhåbentlig morgendagens. Skønt at varmen endelig har bidt sig fast igen. Lad os håbe det holder hele weekenden til Spot Festival! Jeg får dog ikke tid til helt så meget musik som jeg gerne ville- min bachelor tager bare uendeligt meget krudt. Det bliver så dejligt når den endelig er afleveret.. Men vil rigtig gerne høre Thomas Dybdahl, Fallulah, Turboweekend, Band Ane og mange flere...
I går bookede min kæreste og jeg forresten billetter til Rom. Har været i Italien før, men jeg har bare aldrig været i Rom, så jeg glæder mig bare meget!

discount

Her får I lige rabatkoden til alle mulige lækre goodies fra bl.a. Gestuz, Acne og Cheap Monday fra Asos.com. I får 10% rabat med koden "DKASOS5" Enjoy!

mandag den 17. maj 2010

pretty in peru

Har tænkt på at bringe denne editorial i et stykke tid nu. Den er simpelthen noget af det smukkeste jeg længe har se. Farvekombinationerne, lyset, landskabet og modellernes look er bare så stærke! Jeg får i hvert fald mig lyst til at bestille en flybillet til Peru med det samme- hvad med jer?

american apparel

Siden jeg boede i New York har jeg haft en meget stor svaghed for American Apparel og deres super kitch design og look. Er specielt helt vild med deres undertøj, swimwear, accessories og alle deres varianter bodysuits. Jeg købte selv denne da jeg var i NY igen i efterårsferien, men har desværre ikke fået den brugt endnu, da den lige krævede lidt sommerbrune skuldre. Forhåbentlig varer det ikke længe endnu... Den kan styles som på billedet, men bliver også rigtig fin med et par flade sandaler og masser af smykker til. Tjek dine favoritter ud på American Apparels site her

lørdag den 15. maj 2010

black eyed fleas

Lidt flere loppefund. Clutchen købte jeg på et spejdermarked i går og den lille pung, som jeg har tænkt mig at sætte i en kæde og have rundt om halsen, er fra Berlin.

Clutch: 10 kr.
Pung: 25 kr.

salon salon

Torsdag aften var jeg på Salon Salon og spise med en af mine veninder og dette var aftenens outfit. Det var en super hyggelig aften med tapas, rødvin, godt selskab og en fin anledning til at få indviet mit vintage-bælte købt i Berlin. Og ringen var den jeg købte på markedet her i Århus om formiddagen. Synes den turkise farve er så skøn! Ved at den kommer til at være på min hånd over hele sommeren..

resultatet af lidt onsdags-shopping

Som lovet viser jeg her hvad jeg købte den anden dag på den lille shoppetur med min veninde. Kom hjem med et par solbriller, skjorte, shorts og en sort tank. Alt fra Gina Tricot. Resten af tøjet og skoene på billederne var noget jeg havde i forvejen. H&M stiletterne på det midterste billede har ligget i mit skab i et godt stykke tid nu, og er begyndt at overveje om de var et fejlkøb- hvad synes I?

torsdag den 13. maj 2010

flohmarkt

Er netop kommet hjem efter en super hyggelig (men kold) formiddag på loppemarked med min skønne kæreste Martin og min søde veninde Charlotte. Der var ret meget ubrugeligt men vi var der heldigvis tidligt, så fik da fingre i et par goodies:o) Er helt vild med de ting jeg har fået købt og glæder mig meget til at tage dem i brug!

Bolero: 25 kr.
Taske: 25 kr.
Ring: 25 kr.
Øreringe: 35 kr.
Træ armbånd: 35 kr.
Guld bælte: 25 kr.
Halskæde: ved ikke den eksakte pris, da den blev købt sammen med noget andet.

onsdag den 12. maj 2010

the city

Er generelt ret vild med de fantastiske svenske bloggeres stil, og Sofi Fahrmans blog er da heller ingen undtagelse. I disse dage er jeg lidt nede over det dårlige vejr- er klar til sol, sommer og fregner NU! Men Sofis blog, som skrives fra "the Big Apple", henleder mine tanker på, hvad jeg har tænkt mig at have på, så snart regnen forsvinder igen. Synes disse to outfits er super inspirerende og så er de gode fordi alle tingene (på nær den smukke røde Chanel taske- øøøøv) allerede befinder sig i mit klædeskab. Gode basic-looks som bare virker! Du kan se Sofis fine blog her

Kom forresten til at trøste-shoppe lidt i dag med min vidunderlige veninde Kirstine- skal nok uploade nogle billeder af købene senere.

søndag den 9. maj 2010

tribal against aids



Undskyld for mit "tribal-trip" for tiden, men blev bare inspireret af den smukke editorial af Samantha Harris, som jeg omtalte for et par dage siden, at jeg bliver nødt til at skrive lidt mere om det.. Sorry.. Nå, men i min videre søgen efter skønne tribal halskæder fandt jeg disse to. Er specielt helt syg med den blå- wow! Den skal jeg have fat i når den kommer i butikkerne den 20. maj. Og måske også den anden;o) De kan oven i købet blive dine (og mine) til en meget fair pris: ca. 113 kr.
De er begge en del af H&M's "Fashion against Aids- Collection" hvor 25% af pengene fra salget af kollektionen går til hiv- og aidsprojekter. Du kan se hele kollektionen her

exclusive tribal

Sidder og surfer lidt efter tribal halskæder på Ebay og på forskellige andre blogs- og på anywho fandt jeg denne. Synes farverne er helt fantastiske- but but but prisen er desværre også derefter:o( 425 $. Men vil helt sikkert bruge den som inspiration i min søgning på Ebay. Halskæden er fra Lizzie Furtunato og kan købe her

fredag den 7. maj 2010

forbidden fruit

Mødtes med tre af mine fantastiske veninder til morgenmad i morges på Globenflakket. Dejligt at se dem igen og tænke på noget andet end bacheloren. Kom til at smutte forbi H&M på vejen hjem og dette var hvad jeg købte. Leopardtørklædet er til min Mor på Mors dag på søndag. Udover dagens køb er der også look of the day.

Taske: DKK 129,-
Ringe: DKK 40,-
Tørklæde: DKK 70,-
Halskæde: DKK 60,-

torsdag den 6. maj 2010

tribe

Jeg kan kun sige WOW til denne billedserie af Samantha Harris!!


they met at the met

Den 3. maj 2010 blev årets Costume Institute Gala afholdt på The Met i NY. Jeg har en svaghed for smukke balkjoler, stiletter og the red carpet looks og har her valgt dem ud, som jeg synes et årets hits. Mine absolutte favoritter blandt disse vidunderlige drømmekjoler er: Sienna Millers, Sarah Jessica Parkers, Jennifer Lopez og Emma Watsons. Hvilke er jeres favoritter?

Sienna Miller: Emilio Pucci og Solange Azagury-Patridge smykker.
Sarah Jessica Parker: Halston Heritage.
Gisele Bündchen: custom-made kjole af Alexander Wang.
Jennifer Lopez: couture kjole designet af Zuhair Murad og clutch fra Judith Leiber
Amber Valetta: Roland Mouret Nikiya kjole, en Roger Vivier taske og smykker fra Tiffany & Co
Diane Kruger: Calvin Klein Collection og Fred Leighton øreringe.
Claire Danes: en custom-made Burberry kjole.
Alessandra Ambrosio:
Margherita Missoni: Missoni og smykker fra Hary Winston
Riley Keough: Thakoon.
Camilla Belle.
Sianna Miller: Emilio Pucci og Solange Azagury-Patridge smykker.
Emma Watson: custom-made Burberry kjole.

mandag den 3. maj 2010

fernsehturn

Lørdag aften spiste vi i Berlins verdensberømte TV-tårn og dette var mit outfit den aften. Jeg var desuden på nogle markeder dernede og fik da også et par goodies med hjem:o) Så snart jeg får taget nogle billeder af dem, uploader jeg dem...

søndag den 2. maj 2010

grüne zone

Er netop hjemvendt fra en skøn kultur- tur til Berlin. Jeg har en masse billeder at uploade, men det må vente til en anden dag- er alt for træt nu... Sorry... Men I kan da lige få et af mine outfits fra skønne grønne Berlin:o)